Drap-Art 22

Traductor de Google:

Sustainable art. Installations, performances, exhibitions, interventions in public space, workshops and conferences.

The 26th International Sustainable Film Festival of Catalonia, Drap-Art’22, fills the Gòtic neighbourhood with artistic proposals for nearly a month, with the participation of national and international artists.

The festival backs art as a tool for social transformation before the ever pressing need to bring about a shift towards a more environmentally, economically and socially sustainable world.

The programme features different types of projects: audio-visual performances, sound installations in public places, sound performances, exhibitions, conferences and participatory guided tours, actions in public spaces and workshops.

You can find the programme here.

Others

Organised by:
Associació Drap-Art.

Drap-Art’22 Al Gòtic es realitzarà novament en espais emblemàtics del barri Gòtic com el Borsí i la Villa del Arte Galleries, plaça Reial, plaça del Rei i altres per confirmar, del 17 de novembre al 21 de desembre de 2022.

Davant la necessitat cada vegada més urgent de provocar un canvi cap a un món més sostenible ambientalment, econòmicament i socialment, Drap-Art aposta una vegada més pel art com eina de transformació social i convida a artistes contemporanis i urbans, dissenyadors, artesans, creadores i creadors multifacètics i indefinibles, artivistes, amateurs i creatius de tota mena, a dir la seva, presentant els seus projectes a la nostra convocatòria.

Podeu consultar el programa al següent enllaç www.drapart.org/web/drap-art-2022/

Barri Gòtic

Address:
Plaça Reial, 1
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Barri Gòtic
City:
Barcelona
Where
Barri Gòtic
When
From 17/11/2022 to 21/12/2022

Social networks

Facebook:
https://ca-es.facebook.com/drapart/

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year