Espectacle "Billy Elliot, El Musical"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Victòria.
Tickets sold at:
Teatre Victòria.

BILLY ELLIOT El Musical, un dels espectacles més apassionants del món, arriba al Teatre Victoria de Barcelona després d’onze anys a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid.

El musical narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen en la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per a aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.

A partir de la seva estrena al Teatre Victoria i ateses les característiques de la seva extraordinària posada en escena, BILLY ELLIOT només es podrà veure a Barcelona, sense possibilitat de poder oferir aquesta espectacle en gira.

BILLY ELLIOT inclou un llenguatge que algunes persones poden considerar inadequat per a nens. Espectacle recomanat a partir dels 8 anys.

Teatre Victòria

Address:
Av Paral.lel, 65*67
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Teatre Victòria
When
From 09/10/2021 to 27/03/2022

Website

Web venda d'entrades:
https://www.teatrevictoria.com

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year