‘Els dimarts amb l’Albert’, by Albert Pla

Traductor de Google:
Shows. Make Tuesday the best day of the week with this multi-faceted and transgressive artist.

Seeing as we’ve got to lock down properly, every Tuesday we can do so in the safest possible way by shutting ourselves inside the Teatre Borràs with the most multi-faceted, transgressive and surprising artist this country has given us.

Musician, singer, actor, writer, clown, jester… Albert Pla is one of those unique examples of his species, with a perpetual ability to move, stir and surprise audiences. He leaves nobody indifferent.

Make Tuesday the best day of the week by getting along to the Borràs and letting yourself go with the hilarity of the most engaging yet unfamiliar version of Albert Pla.

REMEMBER: Keep your ticket. You have until 11 pm to get home.

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Borràs.
Tickets sold at:
Teatre Borràs.

Possats a confinar-nos a consciència, tots els dimarts podem fer-ho amb máxima seguretat tancant-nos al Teatre Borràs amb l'artista més polifacètic, transgresor i sorprenent que ha donat aquest país.

Músic, cantant, actor, escriptor, pallaso, bufó...Albert Pla és un d'aquests exemplars únics en la seva espècie amb una capacitat perpètua de commoure, remoure i sorprendre. A ningú deixa indiferent. Converteix el dimarts en el millor dia de la setmana anant al Borràs i deixan-t'he portar pels deliris de l'Albert Pla més proper i desconegutt a l'hora.

Albert Pla i Cutura, dos valors de máxima seguretat.

Aquest espectacle forma part del cicle de "LA CASA DE LA RISA": els millors shows stand-up comedy de Barcelona units en un únic cicle. Un refugi on la comèdia, i només la comèdia, i té cabuda. Vine a divertir-te a "LA CASA DE LA RISA" també amb Andreu Casanova, Jordi Merca o Toni Moog.

No ho dubtis, fes-te ja amb les teves entrades per a l'obra d'Albert Pla al Teatre Borràs. Aquí trobaràs els millori preus i les millors condicions en el cas que hagis de canviar les entrades. Assegura't ara les millors butaques amb la màxima tranquil·litat.

Avui és el dia per comprar les teves entrades d'Albert Pla al Teatre Borràs.

RECORDA: Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.

Teatre Borràs

Address:
Pl Urquinaona, 9
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Teatre Borràs
When
From 15/12/2020 to 15/06/2021

Website

Web venda d'entrades:
http://www.grupbalana.com

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year