‘La Bella y la Bestia, el musical’ (Beauty and the Beast)

Traductor de Google:

Musical. A classic tale for young children and adults with live voices and an unforgettable story.

Barbarie Teatro Musical presents La Bella y la Bestia, el musical, an adaptation of the popular French tale, aimed at all audiences.

Once up a time, there was a prince who lived in a magnificent castle. Despite having everything he could possibly want, he was selfish and spoilt. One night, a witch casts an evil spell on him and condemns him to become a beast. To break free from the spell, he must fall in love with a girl before the last petal drops from an enchanted rose.

Ten years later, a young woman called Bella came to the castle to rescue her father, who was a prisoner of the beast’s. It's said that true beauty lies within. Could the young woman learn to love the beast and break the spell?

Artistic team

Director: Josema Arreciado, Sandra González; Cast: Josema Arreciado, Sandra González, Jesús Trinidad, Carles Jiménez, Luisfer Ramírez, María Bustelo, Pablo Sobrá, Marta Castro, Vero Fernández, Sonia Ramos, Cris Sánchez.

Show in Spanish.

Duration: 90 minutes.

Recommended age: 2 and over.

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Apolo.
Tickets sold at:
Teatre Apolo.

La Barbarie Teatro Musical té el plaer de presentar la seva producció  “La Bella y la Bestia, el musical”. És una adaptació de l’conte popular francès. La representació està dirigida a tots els públics, i dura aproximadament 100 minuts.

Hi havia una vegada un príncep que vivia en un resplendent castell. Tot i tenir tot el que podia desitjar, era egoista i consentit. Una nit, una bruixa llançar un malefici sobre ell i tots el que hi vivien. Com a càstig, el príncep va ser condemnat a ser una bèstia, i només podria lliurar-se d’aquest malefici si aconseguia enamorar d’una noia abans que caigués l’últim pètal d’una rosa encantada.

Deu anys després, una jove anomenada Bella arriba a el castell per rescatar el seu pare, que és presoner de la bèstia. Diuen que la veritable bellesa es troba a l’interior. Podrà la noia aprendre a estimar la bèstia i trencar l’encanteri?

La Barbarie Teatro Musical et convida a gaudir d’un clàssic musical per a nens i adults amb veus en directe i una història d’amor que mai oblidaràs!

Teatre Apolo

Address:
Avinguda del Paral·lel, 57 - 61
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Teatre Apolo
When
From 02/09/2023 to 24/09/2023

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year