Espectacle “Gardien Party”, a càrrec de la companyia “Zirlib” (Valérie Mréjen i Mohamed El Khatib)

Traductor de Google:

Schedule

“On és el lavabo?” Aquesta pregunta, tan allunyada de l’atmosfera d’espiritualitat que ens agrada atribuir a l’art, és la que més responen els i les vigilants dels museus de mig món. La seva feina és mirar sense atraure l’atenció, estar pendents del que toquem i el que no, de les bosses que duem i, ocasionalment, d’indicar-nos en quina sala hi ha un Matisse. Com fan front a l’avorriment quan les sales són buides i voldrien poder dormir dempeus? Què en pensen del públic que els envolta i quina experiència estètica tenen vivint envoltats i envoltades d’unes obres d’art que han de veure sense descans durant tota la jornada laboral? Homes i dones vigilants de museus de diverses ciutats del món eclipsen per una estona les obres d’art de les quals tenen cura i es converteixen en protagonistes d’una performance artística, íntima i propera.

Una producció de Zirlib.

En coproducció amb Les Spectacles-Vivants, Centre Pompidou; Théâtre de la Ville, París; Festival d’Automne de París; Malraux, Scène Nationale Chambéry Savoie; TNB, Théâtre National de Bretagne; Théâtre Garonne, Scène Européenne; Grand T, Théâtre de Loire-Atlantique; Tandem Douai-Arras, Scène Nationale, i Théâtre de Choisy-le-Roi, amb la cooperació de Panthea.

Amb el suport del festival Actoral et Montévidéo, el Théâtre Vidy-Lausanne i el Cnap - Centre National des Arts Plastiques.

Amb el suport de la Fondation d’Entreprise Hermès en el marc del programa New Settings, i de l’Institut Français en el marc del programa Théâtre Export.

Amb la participació dels museus i centres d’art Museum Moderner Kunst Stiftung Ludwig Wien (MUMOK) de Viena; Centre Pompidou de París; Museum of Modern Art (MoMA) de Nova York; MUDO - Musée de l’Oise de Beauvais; Moderna Museet - Museum of Modern Art d’Estocolm; Museu Hermitage de Sant Petersburg, i Musée des Beaux-Arts d’Orleans.

Zirlib està finançat per la Regió Centre-Vall del Loira, el Ministeri de Cultura – DRAC Centre-Val de Loire, i la ciutat d’Orleans.

Concepció i realització: Mohamed El Khatib, Valérie Mréjen Amb: Nathalie Conio Vavilova, Boney Fields, Carolina Hindsjö, Seung Hee Kim, Jean-Claude Oudoul, Jean-Paul Sidolle Escenografia: Frédéric Hocké, Louise Sari Assistència en el projecte: Vassia Chavaroche Col·laboració lingüística: Marianne Segol, Iris Raffetseder, Ludmila Anisimova Producció: Arnaud Léger, Zacharie Dutertre Producció de Zirlib: Sylvia Courty Administració de Zirlib: Alice Le Diouron Fotografia: Yohanne Lamoulère - Tendance Floue.

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Address:
C Mirador Palau Nacional, 6*10
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Museu Nacional d'Art de Catalunya
When
From 05/07/2022 to 06/07/2022

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year