Espectacle "Jungle Book, Reimagined"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Gran Teatre del Liceu.

Per a Akram Khan, la història d’ El llibre de la selva sempre ha estat a prop. No només perquè de jove havia interpretat el paper de Mowgli en una producció de dansa índia, sinó per les tres profundes lliçons que contenia: la vida comuna entre espècies al planeta; la interdependència entre humans, animals i natura, i el sentit de la família i la nostra necessitat de pertinença.

Vivim un temps sense precedents i ple d’incerteses per a totes les espècies d’aquest món, i hem oblidat la nostra connexió amb la nostra llar, el nostre planeta. Necessitem tornar amb més respecte i recordar tot allò que hem oblidat. Una de les maneres més profundes i atàviques és poder explicar aquesta història a través de la màgia de la dansa i la música des del teatre.

Aquesta nova producció signada pel gran coreògraf és el resultat d’una interpretació de la història original de Rudyard Kipling. Un conte amb un missatge molt poderós i vigent per al món actual.

Superant les paraules, des del gest i el moviment, i amb l’ús de la tecnologia de projeccions, Khan ens farà reflexionar sobre el canvi climàtic, que afecta tots els éssers vius del planeta. Els cossos, les nostres veus i la nostra convicció d’una història per canviar el món.

Akram Khan és sinònim d’una companyia de dansa entesa com una plataforma per a històries explicades des d’una altra perspectiva: aprofitant els vells mites creen nous muntatges que parlen del significat de viure en una societat globalitzada. Una companyia valenta que canvia les regles del joc. Potser no és la fi del món, sinó el final de la nostra espècie!

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Akram Khan

Creatiu associat i instructor: Mavin Khoo

Text: Mavin Khoo

Assessor de dramatúrgia: Sharon Clark

Música: Jocelyn Pook

So: Gareth Fry

Disseny visual escènic: Miriam Buether

Direcció d’art i animació: Adam Smith (YeastCulture)

Productor / Videocreació: Nick Hillel (YeastCulture)

Artistes de rotoscopia / animació: Naaman Azhari, Natasza Cetner i Edson R. Bazzarin

Coproducció: Curve Leicester, Birmingham Hippodrome, Edinburgh International Festival, Esplanade – Theatres on the Bay Singapore, Festspielhaus St. Pölten, Internationaal Theatre Amsterdam, Maison de la Danse / Pôle européen de création – Lyon, National Arts Centre – Canadà, New Vision Arts Festival – Hong Kong, Orsolina28, Pfalzbau Bühnen – Theatre im Pfalzbau Ludwigshafen, Romaeuropa Festival, Sadler’s Wells London, Stanford Live / Stanford University, Teatros del Canal – Madrid, théâtre de Caen i Théâtre de la Ville – París.

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 25/01/2023 to 30/01/2023

Website

Web venda d'entrades:
https://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year