Espectacle "Miseria", de Queralt Riera

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Sala Fènix.
Tickets sold at:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Tickets sold at:
Web Festival GREC.
Organised by:
Institut de Cultura de Barcelona.

Barcelona, amb el seu paisatge marí i urbà, pot ser un paradís i també pot ser l’infern. La misèria és com un desert que avança implacable i erosiona la vida de tothom. Aquesta peça és la crònica d’un suïcidi. Un cant a la vida i a l’amor, però sobretot una crítica social aguda i fina. Miseria és una radiografia de l’ara i aquí, és un tou de reflexions i sentiments i impulsos. És un crit, és un silenci. És una mica de llum quan tot el que t’envolta és boira densa. La vida i la mort poden ser tan accidentals com poètiques i al·legòriques.

Hi ha un home sol a l’escenari. Hi ha un home sol a l’escenari que se sent un home sol al món, també. L’acompanyem en un viatge pels seus pensaments íntims, pels seus records, les accions i la calma puntual. Miseria és una peça agredolça, que exposa amb transparència la bellesa i el dolor, l’amor i la mort. Perquè casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú...

Una producció del Grec 2021 Festival de Barcelona, Sala Fènix Produccions i Suika.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, l’Ajuntament de Barcelona, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (INAEM) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Dramatúrgia: Queralt Riera Direcció: Sergi Pompermayer Assistència de direcció: Mireia Aixalà Interpretació: Felipe Cabezas.

Sala Fènix

Address:
C Riereta, 31
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Sala Fènix
When
From 20/10/2021 to 14/11/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year