"Grec'21" Festival de Barcelona: "Miseria"

Traductor de Google:
Shows. The chronicle of a suicide and also a song to life and love that occur in Barcelona, here and now.

Barcelona, with its urban and marine landscapes, can be a paradise and can also be a hell. Misery is like a desert which stretches out and erodes everyone’s lives.

This piece chronicles a suicide. A song to life and love, but above all, subtle and acute criticism.  Miseria is an x-ray of the here and now, full of reflections, feelings and impulses. It is a shout, it is silence. It is a little bit of light when everything that surrounds you is thick fog. Life and death can be both accidental and poetic or allegorical.

There is a man standing alone on stage. There is a man standing alone on stage who feels like he's the only man in the world. We accompany him on a journey through his intimate thoughts, his memories, actions and his occasional calm. Miseria is a bitter-sweet piece which transparently exposes beauty, pain, love and death. Because my house is your house, if anyone has a house...

A 2021 Barcelona Grec Festival and Sala Fènix Produccions and Suika production.

Artists

Dramaturgy: Queralt Riera 

Director: Sergi Pompermayer 

Performer: Felipe Cabezas.

Schedule

Others

Occur on:
Sala Fènix.
Tickets sold at:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Tickets sold at:
Web Festival GREC.
Organised by:
Institut de Cultura de Barcelona.

Barcelona, amb el seu paisatge marí i urbà, pot ser un paradís i també pot ser l’infern. La misèria és com un desert que avança implacable i erosiona la vida de tothom. Aquesta peça és la crònica d’un suïcidi. Un cant a la vida i a l’amor, però sobretot una crítica social aguda i fina. Miseria és una radiografia de l’ara i aquí, és un tou de reflexions i sentiments i impulsos. És un crit, és un silenci. És una mica de llum quan tot el que t’envolta és boira densa. La vida i la mort poden ser tan accidentals com poètiques i al·legòriques.

Hi ha un home sol a l’escenari. Hi ha un home sol a l’escenari que se sent un home sol al món, també. L’acompanyem en un viatge pels seus pensaments íntims, pels seus records, les accions i la calma puntual. Miseria és una peça agredolça, que exposa amb transparència la bellesa i el dolor, l’amor i la mort. Perquè casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú...

Una producció del Grec 2021 Festival de Barcelona, Sala Fènix Produccions i Suika.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, l’Ajuntament de Barcelona, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (INAEM) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Dramatúrgia: Queralt Riera Direcció: Sergi Pompermayer Assistència de direcció: Mireia Aixalà Interpretació: Felipe Cabezas.

Sala Fènix

Address:
C Riereta, 31
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Sala Fènix
When
From 01/07/2021 to 01/08/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year