"Orbital"

Traductor de Google:
Espectacles. Una abraçada pendent i el llarg viatge de tres amics per fer-la real.

De vegades estem a prop els uns dels altres. D'altres vegades, lluny. Com es fa una abraçada des de la distància?

La Mariona, en Yuri i en Nil juguen a marcians. L'univers forma part del seu joc, de la mateixa manera que tots formem part de l'univers. Però un dia les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys.

Ara són adults i la Mariona està a punt de fer realitat el somni de tots tres: viatjar de debò a l'espai. Ella no vol anar-se'n sense dir adeu i ells també se'n volen acomiadar abans que marxi. Es retrobin o no, la seva memòria es desperta, els jocs reapareixen i els astres tornen a formar constel·lacions impossibles. 

Orbital gira al voltant d'una abraçada pendent i del llarg viatge de tres amics per fer-la real.

Schedule

Others

Occur on:
CosmoCaixa Barcelona.

De vegades estem a prop els uns dels altres. Unes altres vegades, lluny. Com es fa una abraçada des de la distància? La Mariona, en Yuri i en Nil juguen a marcians. L'univers forma part del seu joc, de la mateixa manera que tots formem part de l'univers. Però un dia les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys.

Ara són adults i la Mariona està a punt de fer realitat el somni de tots tres: viatjar de debò a l'espai. Ella no vol anar-se'n sense dir adeu i ells també se'n volen acomiadar abans que marxi. Es retrobin o no, la seva memòria es desperta, els jocs reapareixen i els astres tornen a formar constel·lacions impossibles. Orbital gira al voltant d'una abraçada pendent i del llarg viatge de tres amics per fer-lo real.

CosmoCaixa Barcelona

Address:
C Isaac Newton, 26
:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
Sant Gervasi - la Bonanova
City:
Barcelona
Where
CosmoCaixa Barcelona
When
From 08/05/2021 to 20/06/2021

Website

Web venda d'entrades:
https://cosmocaixa.es/ca/

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year