Espectacle "This is Michael"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Auditori.

El 8 de setembre de 2022 l'Auditori del Fòrum acollirà l'espectacle internacional que ha conquerit el món, el xou més gran sobre Michael Jackson. Una selecció internacional de ballarins, cantants i músics, amb un muntatge escenogràfic impactant per reviure el rei del pop a This is Michael.

30 anys després de l'últim concert de Michael Jackson a Barcelona, ​​que va tenir lloc el 18 de setembre de 1992 a l'Estadi Olímpic -en el marc del Dangerous World Tour-, reviurem la seva música i el seu art amb un espectacle fascinant que recull tots els seus grans moments.

Lenny Jay protagonitza aquest projecte després d'haver transitat diverses temporades a l'exitós musical europeu sobre el rei del pop, on va rebre afalacs de la pròpia família Jackson. La seva increïble semblança, física i vocal, converteix This ls Michael en una experiència única, que permet emocionar-nos i vibrar recordant l'etern MJ. Un impressionant elenc internacional de ballarins, cantants i músics per a un espectacle de més de 2 hores amb els temes més emblemàtics de Michael Jackson per fer honors a l'artista més exitós de tots els temps.

This is Michael, en plena gira internacional, recala a Espanya i ens torna l'oportunitat de viure la gira musical i de vibrar amb el “més concert que mai va passar”, fins ara.

Centre de Convencions Internacional de Barcelona - Auditori

Address:
Pl Willy Brandt, 11*14
:
Sant Martí
Neighborhood:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Centre de Convencions Internacional de Barcelona - Auditori
When
08/09/2022

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year