Espectacle "To live or not to live / To like or not to like"

Traductor de Google:

Schedule

Potser no hi heu pensat mai, però la idea que tenim de la bellesa constitueix una eina especialment potent de control polític. Es potencia mitjançant les xarxes socials, però aquestes mateixes eines de control poden estar, a la vegada, al servei de la dissidència. Ho entendreu perfectament veient l’acció que protagonitza un grup de joves en un espai no teatral on es plantejaran qüestions diverses al públic. Quins cànons de bellesa acceptem i quins no? Quina vida volem viure?

L’experiència programada enguany dona continuïtat a la que ja es va poder veure durant el Grec 2021 Festival de Barcelona.

Una proposta del Festival Escena Poblenou i la Cia. Ada Vilaró en col·laboració amb la Fundació Joan Brossa i Projecte Ingenu.

Un projecte subvencionat per l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació: elbornculturaimemoria.barcelona.cat

Autoria: Creació col·lectiva a partir d’una idea original d’Ada Vilaró, Marc Chornet i Anna Maria Ricart Dramatúrgia i direcció: Ada Vilaró Interpretació: Elaine Grayling, Nil Martín, Alba Roldán Dispositiu escènic: Marc Chornet Composició musical i espai sonor: Gerard Marsal Assessorament dramatúrgic: Anna Maria Ricart Ajudantia de direcció: Toni Guillemat Mediació amb col·lectiu de joves: Sílvia Galí i Kha Villanueva Producció administrativa: Imma Romero Fotografia: Prateek Katyal Agraïments: a totes i tots els joves que hi han participat.

El Born Centre de Cultura i Memòria

Address:
Plaça Comercial, 12
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
El Born Centre de Cultura i Memòria
When
From 22/07/2022 to 23/07/2022

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year