Espectacles infantils al Casinet d'Hostafrancs

Traductor de Google:

Schedule


Programació:

Diumenge 28 d'octubre, 12 h
'La Cigala i la Formiga' (Cia. Xip Xap, Teatre)
Amb aquests dos personatges us convidem a viatjar per totes les estacions de l´any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera.
Ajudats per les cançons, us volem explicar una història que parla de l´amistat, de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la... buscant l´ofici que més ens agradi.
La Faula de la Cigala i la Formiga té un final de faula tradicional com ja el van escriure tots els autors. I això és el que us volem contar... o potser no.
A més a més, voldríem aconseguir que la cançó de "Les Petites Formiguetes", ens quedi el més animada possible, però necessitem que ens ajudeu.

A partir de 3 anys.

Diumenge 25 de novembre, a les 12 h
'El llop ferotge' (Cia. Príncep Totilau)
El llop ferotge ha estat caçat. Després d´haver-se menjat la caputxeta, l´àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d´enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d´aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

A partir de 3 anys

Diumenge 27 de gener, 12 h
'Cinema Còmic Mut'
Un petit homenatge als grans actors del cinema en clau d´humor i per a tota la família. Aquest any el cicle d´Espectacles Infantils torna a incorporar una sessió de cinema amb la projecció de curtmetratges, a on podreu compartir escenes divertides de Charles Chaplin, Buster Keaton...

A partir de 3 anys

Diumenge 24 de febrer, a les 12 h
'El Molinet Màgic' (Cia. Engruna Teatre)
De vegades, la sort et ve a buscar. D´altres, et toca empaitar-la tu. Tant en un cas com en l´altre, cal saber estar-ne agraït... i no voler-ne abusar. El molinet màgic parla de tot això: de la gent que no en té mai prou, dels excessos, de la sort que tens quan tens sort, i de la mala sort que tens quan en vols tenir massa.

A partir de 2 anys

Diumenge 31 de març, a les 12 h
'Pota de Cabra 2.0' (Cia. Enric Magoo)
"Pota de cabra 2.0" és un espectacle on el Gran Mag Jean Phillippe ens mostra tot allò que fa falta per ser un mag com cal, posant un exemple visual i màgic de cadascun dels punts que va explicant.

Amb l´ajut de diferents personatges ens recrea el primer joc de mans de la història de la màgia, ens mostra el primer truc d´il·lusionisme que va fer a l´edat de sis mesos. També s´atreveix a fer màgia amb les noves tecnologies sense oblidar els trucs més clàssics, combinant les desaparicions de telèfons mòbils amb aparicions de conills. Podrem arribar a veure com desvia l´atenció del públic d´un punt concret per poder realitzar els famosos moviments secrets.
En definitiva, en aquest espectacle ens descriu com un bon mag ha de ser capaç d´utilitzar totes les arts para-teatrals que calgui, per aconseguir efectes extraordinaris i les grans il·lusions més espectaculars.

Un espectacle per a tots els públics, divertit, pedagògic i molt participatiu.

Diumenge 28 d'abril, a les 12 h
'Supermercat de joglars' (Cia. Rah-mon Roma)
Aquest muntatge és un tastet d'algunes de les tradicions rondallístiques més importants del món, representades pels seus principals vehiculadors. Bé; de fet, n'és un de sol que els representa successivament. Podreu trobar-hi pinzellades característiques de cadascun d'ells, que són: El cec bluesmen!, l savi sufí rondallaire!, El griot africà!, El titellaire oriental!, El rondallaire, el bululú, el cuentacuentos...! i El jo mateix.

Espectacle Familiar, a partir de 4 anys.

Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs

Address:
C Rector Triadó, 53
:
Sants-Montjuïc
Area:
Hostafrancs
Post Code:
08014
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
When
From 28/10/2018 to 28/04/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year