Evenings at the Palau Güell

Traductor de Google:

Each session of the cycle ‘Les nits del Palau Güell’ consists of a concert (9.30 pm) by a band with a different style, ranging from classic jazz to later styles such as doo-wop and Jamaican jazz.

Before each performance, at 8.30 pm, visitors will be able to go on an express tour of the building to discover the most important aspects of this urban home, commissioned by the industrialist Eusebi Güell to his friend Gaudí, a work of architecture which has been classified as UNESCO World Heritage since 1984.

When they reach the roof terrace, visitors will be able to enjoy a spectacular view of the city. The evening rounds off with a finger buffet and a glass of cava.

Programme
11 July: The Oldians
18 July: Wax and Boogie Rhythm Combo
25 July: The Velvet Candles
1 August: Alberto Tarín Trio
8 August: Chino & The Big Bet
22 August: The Kinki Coo Coo’s

Times
8.30 pm: Welcome and express tour
9.30 pm: Concert, glass of cava and finger buffet
10.30: End

Schedule

Others

Se celebra a:
Palau Güell.


El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, una aposta que s'ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d'estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol i el 1, 8 i 22 d'agost al terrat, màgic i irrepetible, del Palau, on per primera vegada l'arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. En cada vetllada hi haurà un concert a càrrec d'una banda amb un estil diferent. Segons la nit, es podrà sentir des del jazz més clàssic fins a estils musicals posteriors com el doo-wop o el jazz jamaicà. Abans de l'actuació, els visitants descobriran, mitjançant una visita exprés, els espais més importants d'aquest habitatge urbà que l'industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí. L'immoble, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984, destaca per la manera innovadora en què Gaudí va concebre l'espai i la llum, així com per l'excel·lent qualitat dels materials nobles emprats i el treball decoratiu i ornamental dels artesans que van col·laborar amb l'arquitecte. Un cop al terrat, els visitants podran admirar un dels espais més preuats. Des d'aquí, podran gaudir d'una espectacular vista de la ciutat. Una vista que, a l'època dels Güell, tan sols contemplaven el servei –que hi pujava per estendre la roba– o la mateixa família Güell quan volia mostrar-la als convidats. Tota aquesta panoràmica es podrà admirar des d'un entorn fantasiós, amb l'agulla cònica que corona el Palau i les 20 xemeneies del seu voltant, algunes d'elles revestides amb la tècnica del trencadís. Com a cloenda de la vetllada, s'oferirà als visitants un petit pica-pica acompanyat d'una copa de cava.

#LesnitsdelPalauGüell

Espectacles:

4 de julliol: The Lindy Hoppers
11 de juliol: The Oldians
18 de juliol: Wax and Boogie Rhythm Combo
25 de juliol: The Velvet Candles
1 d'agost: Alberto Tarín Trio
8 d'agost. Chino & The Big Bet
22 d'agost: The Kinki Coo Coo's

Horari :

20.30h Rebuda i visita exprés.
21.30h Concert, copa de cava i pica-pica.
22.30h Fi de la vetllada.

Palau Güell

Address:
C Nou de la Rambla, 3*5
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Palau Güell
When
From 04/07/2019 to 22/08/2019.

Phone number

Telephone of information:
934725775
Telephone of information:
934725771

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year