Exposició '8 hores amb Tàpies'

Traductor de Google:

Schedule

Sophie Köhler (Essen, Alemanya, 1977), guanyadora del Premi de Fotografia 2020 de la Fundació Vila Casas, presenta un projecte fotogràfic i sonor que explora l'impacte que exerceix l'art en persones que hi estan exposades durant vuit hores al dia: el personal de sala dels museus.

El projecte audiovisual ens capbussa a les sales d'alguns dels museus més importants de Barcelona –la Fundació Tàpies, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), la Fundació MAPFRE i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA)– buscant una nova perspectiva. Köhler capgira la mirada i dóna veu i posa rostre al personal de sala, un col·lectiu invisible, tot i ser l’única presència que acompanya les obres d’art.

Es calcula que, de mitjana, el temps d’observació d’una obra d’art és de 28,63 segons. Què succeeix si una persona passa fins a vuit hores diàries davant d’obres de Tàpies o Rodin? Quin efecte té en la seva rutina laboral? I en la seva vida personal? Com afronta el silenci i la solitud de la seva feina?

El projecte s’aproxima a cada resposta individual a aquestes preguntes i ens convida a reflexionar sobre l’impacte de l’art en l’experiència quotidiana.

Fundació Privada Vila Casas - Museu de Pintura Contemporània Can Framis

Address:
C Roc Boronat, 116*126
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Fundació Privada Vila Casas - Museu de Pintura Contemporània Can Framis
When
From 15/06/2021 to 19/09/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year