‘Barceló: Ceramics. We Are All Greeks’

Traductor de Google:

Ceramics. The most complete ceramics retrospective to date on Miquel Barceló in Barcelona.

The Fundació Catalunya La Pedrera presents the clay works of Miquel Barceló, one of the most outstanding creators on the contemporary art scene.

The exhibition is organised chronologically and follows the artistic career of Barceló over three decades of work, from his first African works in 1994 to his more recent work.

With over 100 pieces, the display is complemented with paintings and works on paper relating to ceramics, plus a bronze sculpture in the Passeig de Gràcia courtyard at La Pedrera.

Further information.

Schedule

Others

Occur on:
Sala d'Exposicions.

La retrospectiva més completa de la ceràmica de Miquel Barceló que s’ha fet fins ara a Barcelona

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta l'obra en fang de Miquel Barceló (Felanitx, Mallorca, 1957), un dels creadors més destacats del panorama artístic contemporani.

Pintor, escultor i dibuixant, va començar a crear amb fang l’any 1994 a partir d’una estada a Mali durant la qual un vent fort li impedia pintar i dibuixar, ja que cobria de pols els seus treballs. Això el va portar a experimentar amb aquest nou material, fet que el va influir molt i va afectar aspectes centrals de la seva obra. Així, les ceràmiques de Barceló són com una extensió de la seva pintura.

Organitzada de manera cronològica, l’exposició a La Pedrera traça un recorregut per la trajectòria artística de Barceló al llarg de tres dècades de treball, des de les primeres obres africanes, de 1994, fins a la producció més recent. La mostra, amb més de 100 peces, es complementa amb pintures i quaderns relacionats amb les ceràmiques, a més d’una escultura de bronze al pati de Passeig de Gràcia de La Pedrera.

Fundació Catalunya La Pedrera - Sala d'Exposicions

Address:
Passeig de Gràcia, 92
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Fundació Catalunya La Pedrera - Sala d'Exposicions
When
From 08/03/2024 to 30/06/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year