"Criatures submarines. Una aventura al fons del mar"

Traductor de Google:
Exposició. Una exposició perfecta per explorar i conèixer el fons marí sense sortir de Barcelona.

L'arribada de la calor convertirà la Carpa del Poble Espanyol en una aventura immersiva al fons del mar. Sota el títol de "Criatures submarines. Una aventura al fons del mar", Layers of Reality –que treballa en projectes com els de l'IDEAL Centre d'Arts Digitals– i el Poble Espanyol us presenten una experiència única i que s'estrena especialment per a l'ocasió que permetrà explorar i conèixer el fons marí a través d'un viatge on cada participant serà el protagonista.

Fer divulgació de manera divertida sobre les diferents espècies submarines que habiten des de la superfície fins a les profunditats del Mar Mediterrani i conscienciar sobre la importància de contribuir a la sostenibilitat ambiental són els objectius d'aquesta mostra immersiva.

L'exposició, d'uns 40 minuts de recorregut, comença amb una onada expositiva de les criatures submarines des de la superfície fins al fons abissal. A continuació, es podrà veure una mostra de l'impacte i sostenibilitat del fons marí. L'aventura continua amb una experiència immersiva d'un viatge submarí i finalment hi proposen una acció col·laborativa: dibuixar la vostra criatura submarina preferida i crear un aquari virtual interactiu.

Schedule

Others

Occur on:
Poble Espanyol de Barcelona.
Tickets sold at:
Poble Espanyol de Barcelona.

L’arribada de la calor convertirà la Carpa del Poble Espanyol en una  aventura immersiva al fons del mar. Sota el títol de  “Criatures submarines. Una aventura al fons del mar”Layers of Reality –que treballa en projectes com els de l’IDEAL Centre d’Arts Digitals–  i el Poble Espanyol us presentem una experiència única i que s’estrena especialment per a l’ocasió que us permetrà explorar i conèixer el fons marí a través d’un viatge on vosaltres mateixos sereu els protagonistes.

Fer divulgació de manera divertida sobre les diferents espècies submarines que habiten des de la superfície fins les profunditats del Mar Mediterrani i conscienciar sobre la importància de contribuir a la  sostenibilitat ambiental són els objectius d’aquesta mostra immersiva, a més de fer-vos partíceps de tota una aventura submarina mai viscuda!

L'exposició, d'uns 40 minuts de recorregut, comença amb una  onada expositiva de les criatures submarines des de la superfície fins al fons abissal. A continuació, veureu una mostra de l' impacte i sostenibilitat del fons marí. L'aventura continúa amb una  experiència immersiva d'un viatge submarí i finalment us proposem una acció col·laborativa: dibuixeu la vostra criatura submarina preferida i ajudeu-nos a crear un  aquari virtual interactiu!!

Sens dubte, una exposició perfecta per per explorar i conèixer el fons marí sense sortir de Barcelona i que de ben segur us encantarà a petits i grans!

Poble Espanyol de Barcelona

Address:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Poble Espanyol de Barcelona
When
From 16/07/2021 to 12/10/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year