Exposició 'Des de la frontera'

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
CaixaForum Barcelona.

La frontera és el límit físic que separa dos estats. És un espai de barreja de cultures i d’enfrontaments d’ètnies i nacions.

Comissariada per Mei Huang, l'exposició s'emmarca en el programa Suport a la Creació'22. Comisart i ofereix una experiència visual per qüestionar qualsevol forma d’exclusió o estandardització i valorar la diversitat i la complexitat del món actual.

Hi ha fronteres històriques i geogràfiques, i també culturals i intel·lectuals. Hi ha fronteres invisibles a la vida diària de les persones. Les diferències de color de pell, ètnia, gènere, ideologia i cultura poden derivar en divisions i conflictes. Però, alhora, possibiliten la inspiració i la creativitat. La comissària de l’exposició, Mei Huang, parteix d’aquesta idea per explorar l’actualitat de les fronteres, que al llarg dels últims anys s’han fet més sòlides i rígides.

L’exposició aplega un conjunt d’obres de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” i de la col·lecció del MACBA. Els artistes Paulo Nazareth i Asier Mendizábal treballen amb la idea de la bandera, estendard del nacionalisme, mentre que Nigel Henderson ens fa reflexionar sobre la vaguetat de les fronteres geogràfiques a partir d’una fotografia aèria de la Segona Guerra Mundial. La mostra també incorpora obres d’Akram Zaatari, Vanessa Beecroft, Annette Messager, Pep Duran, Francesc Torres i Isidoro Valcárcel Medina.

CaixaForum Barcelona

Address:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
la Font de la Guatlla
City:
Barcelona
Where
CaixaForum Barcelona
When
From 13/03/2024 to 24/06/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year