Exposició "Digital Impact"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Disseny Hub Barcelona.

Digital Impact és una exposició, però, per damunt d’això, és una experiència; és una ciutat per explorar i un mapa on posar nom a aquelles persones que estan creant el present i el futur de l’art.

És una porta cap a un món revolucionari, un pont des de Barcelona cap a l’entorn immersiu, cap al color, les formes i la imaginació sense límits. És una radiografia disruptiva de l’estat actual de l’art i el disseny digitals, una mostra de la força creativa d’una realitat plena de possibilitats. És trencar barreres, és crear i és il·lusionar. És un espai on fruir, omplir els ulls, sentir, connectar i ser profundament humans.

Aquesta mostra vol aproximar l’art digital a la ciutadania i integrar en la consciència col·lectiva la idea que l’element digital, lluny de la fredor o de l’asèpsia amb què sovint se l’associa, pot provocar reaccions i emocions en el públic que s’hi endinsa.

Digital Impact escenifica, mitjançant l’avantguarda artística, el disseny, la poètica i la interactivitat, l’impacte que el món digital té en nosaltres i, sobretot, l’impacte que nosaltres tenim sobre el món digital. Amb Barcelona com a terreny de joc, explora les diferents facetes de les persones i de la ciutat mateixa en aquesta realitat paral·lela a la qual estem destinats a pertànyer.

Amb una  proposta  expositiva  immersiva a càrrec de l’ Estudi  Antoni  Arola, “Digital Impact” inclourà  obres d’artistes digitals de renom internacional, com els catalans  Domestic  Data  Streamers, o  Refik  AnadolUniversal  Everything i  Joëlle Snaith.

Disseny Hub Barcelona

Address:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Disseny Hub Barcelona
When
From 27/04/2023 to 27/08/2023

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year