‘Geisha/Samurai. Memòries del Japó’

Traductor de Google:

Japanese culture. A journey around Japanese culture through more than 150 works.

The Palau Martorell is hosting its first-ever exhibition focusing not on a single artist, but rather an entire culture. The display is about Japan, with its rich history and traditions that have been of interest to the West for centuries. Its elegance, subtlety and beauty, as well as its harshness, sacrifice and discipline, are reflected in the figures of geishas and samurais.

Geisha/Samurai. Memòries del Japó features over 150 works, including period woodcut prints, calligraphies, armour, kimonos, katana swords, perfume objects, fans and netsuke miniatures, plus a selection of previously unpublished photographs.

Schedule

Others

Occur on:
Palau Martorell.

El Palau Martorell acollirà, per primera vegada, una exposició que no se centra en un únic artista, sinó en tota una cultura. Es tracta del Japó, la seva rica història i tradicions han despertat l'interès d'Occident durant segles. Tant la seva elegància, subtilitat i bellesa com la seva duresa, sacrifici i disciplina, es reflecteixen en les figures de les geishes i els samurais.

Comissariada per Ferran López Alagarda, president de la Federació Espanyola d'Antiquaris, la mostra comptarà amb més de 150 obres, incloent-hi xilografies d'època, cal·ligrafies, armadures, kimonos, katanes, objectes de perfumeria, ventalls i netsukes (miniatures), a més d'una selecció de fotografies inèdites. Aquestes peces estaran distribuïdes en diferents seccions a les dues plantes principals del Palau Martorell. El Palau Martorell tornarà a obrir les seves portes a principis de maig fins al 8 de setembre per presentar aquesta captivadora exposició d'art japonès a Barcelona, rendint així un merescut homenatge a una de les cultures més influents i fascinants del nostre temps. Des de l'arrelat interès pel manga fins a les profundes influències de l'art oriental a Europa, amb especial èmfasi en el modernisme a la mateixa ciutat comtal, aquesta exposició és un homenatge vibrant a la diversitat i la riquesa cultural del Japó.

Palau Martorell

Address:
Carrer Ample, 11
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Barri Gòtic
City:
Barcelona
Where
Palau Martorell
When
From 10/05/2024 to 08/09/2024

Website

Web venda d'entrades:
https://entradas.palaumartorell.com/

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year