Exposició 'Lab Math' *Suspès

Traductor de Google:

Event suspended

Schedule

Others

Occur on:
CosmoCaixa Barcelona.
Organised by:
CosmoCaixa Barcelona.

A tots ens agraden les endevinalles, els puzles i els laberints. A la Sala Univers trobaràs un espai dedicat per complet a les matemàtiques. Entra i descobreix el teu interior matemàtic!

El Lab Math et proposa jocs, puzles, laberints, endevinalles i tota mena de reptes perquè posis en marxa el teu costat positiu, lògic i creatiu. Descobriràs com les matemàtiques serveixen per resoldre problemes molt diversos, de manera que són una actitud de vida!

A la Sala Univers els visitants trobaran un nou espai únicament dedicat a les matemàtiques. Mitjançant jocs, puzles, laberints, endevinalles i tota mena de reptes, el laboratori de matemàtiques proposa al visitant trobar l'emoció de les matemàtiques: la sorpresa pels seus inacabables misteris, i també la inigualable sensació de sorpresa en trobar una solució.

Inspirat per l'esperit de Lewis Carroll i Martin Gardner i la seva afició als jocs matemàtics i a la divulgació d'aquesta ciència, a Lab Math els nombres i les formes demostraran la seva capacitat seductora i la seva sorprenent relació amb la solució dels problemes més diversos.

MATEMÀTIQUES, NATURA, ART

A CosmoCaixa les matemàtiques sempre han estat presents i, ara, hem aprofitat l´oportunitat per dedicar-los un àmbit especialment centrat a mostrar la relació entre matemàtiques i natura, dins de la Sala Univers, que proposa una infinitat de recorreguts a través de la física, l´evolució, la complexitat, el llenguatge i les fronteres del coneixement.

El Lab Math i la seva relació amb la Sala Univers ens convida a compartir la reflexió sobre l´eterna pregunta: fins a quin punt les matemàtiques són un llenguatge per descriure i predir la natura, i quan les matemàtiques i la natura estan al mateix nivell, compartint una complexitat i una bellesa que, més enllà de tot llenguatge formal, només es pot mostrar a través de l´art?

Address:
Carrer d'Isaac Newton, 26
:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
Sant Gervasi - la Bonanova
City:
Barcelona
When
Permanent event

Website

Web venda d'entrades:
http://cosmocaixa.es

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year