‘Maquinal’, by Sofía Montenegro

Traductor de Google:

Visual art. Sofía Montenegro plays with light and images in this real-time exhibition that plays with perception.

As an instinctive movement, Maquinal is an exhibition produced in real time, an invitation to look at things in another way, a show about the presences of this place.

There’s an ongoing event around and through this space, people come and go, lights with changing intensity, sounds that call for our attention. Multiple layers of reality are organised through scenes, affecting the physical and emotional distances between what we see and what we imagine at La Capella.

Further information.

Schedule

Others

Occur on:
La Capella.

Com un moviment instintiu, Maquinal és una exposició que es produeix a temps real; una invitació a mirar d’una altra manera, a especular sobre les presències d'aquest lloc. Hi ha un esdevenir continu al voltant i a través de l’espai; persones que venen i se’n van; llums que modulen la seva intensitat; sons que criden la nostra atenció. Capes múltiples de realitat s’organitzen a través d’escenes, incidint en les distàncies físiques i emocionals entre allò que veiem i allò que imaginem a La Capella.  

Sofía Montenegro (1988) desenvolupa la seva pràctica artística entre el so, la imatge, el text i les arts escèniques. Va estudiar Belles Arts i Estudis Culturals entre Utrecht i Madrid, i un màster al Dutch Art Institute. Actualment, forma part d’Hangar. Ha compartit el seu treball al MNCARS, Can Felipa, Bulegoa, Kunstraum Kreuzberg/Bethanien, El Chico, LCE, CA2M i Bosque Real, entre d’altres. Recentment, ha estat resident a BilbaoArte i al CRA de Matadero Madrid, i premiada a Generación 2022.

La Capella

Address:
C Hospital, 56
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
La Capella
When
From 30/04/2024 to 07/07/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year