“Miralles. Photos & collages”

Traductor de Google:
Exhibitions. A photographic exhibition on the architect Enric Miralles at the Arts Santa Mònica.

MIRALLES. Photos & Collages  is an exhibition showing part of photographic documentation of the life and work of  Enric Miralles. Images captured by the architect himself and which cover his personal and professional life, along with his iconic photographic collages from the Enric Miralles private archive, are on display for the first time in this exhibition.

The display is part the homage to Enric Miralles in 2021 as one of the most iconic figures in contemporary Catalan architecture, with 2020 marking twenty years since his death.Schedule

La Fundació Enric Miralles, amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, impulsen un homenatge coral a Enric Miralles, una de les figures més emblemàtiques de l’arquitectura catalana contemporània i de la defunció de la qual es van complir 20 anys el passat 2020.

MIRALLES és un programa d’exposicions i activitats que mostra al gran públic el llegat que l’arquitecte va deixar, amb obres a Barcelona -ciutat on va viure i va treballar-, Catalunya i la resta del món. L’homenatge aborda les seves diferents facetes com a creador, arquitecte, dissenyador, fotògraf i professor, oferint una mirada polièdrica i personal de la seva trajectòria.

Les activitats de MIRALLES estan comissariades per Benedetta Tagliabue i Joan Roig, i organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

 

MIRALLES. Photos & Collages és una exposició que mostra part de la documentació fotogràfica de la vida i obra d'Enric Miralles. Fotografies fetes per ell mateix que recorren tant la seva vida personal com professional, els seus emblemàtics collages fotogràfics provinents de l'arxiu privat d'Enric Miralles, es mostraran de manera inèdita durant aquesta exposició, coordinada per Salvador Gilabert, professor i cap de projectes d'EMBT.


Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat

Address:
C la Rambla, 7
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat
When
From 15/04/2021 to 30/06/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year