‘Miró-Picasso’

Traductor de Google:

Art. The exhibition can be seen simultaneously at the Picasso Museum and the Miró Foundation.

Miró-Picasso looks at the artistic affinities between Joan Miró and Pablo Picasso from different angles, against the backdrop of the friendship they shared for fifty years.

This is a singular joint project, presented by the Barcelona Picasso Museum and the Joan Miró Foundation, one that will be on at both institutions simultaneously, until 25 February 2024.

The exhibition is structured around six major chronological and thematic pillars, and brings together more than 250 works from public and private collections all over the world, with the aim of showcasing two artists who transformed 20th-century art, with their own unique voices and an unprecedented visual intensity side by side.

More information is available on the Picasso Museum and the Miró Foundation.

Schedule

Others

Occur on:
Museu Picasso.

L’exposició  Miró-Picasso és un projecte conjunt i únic del Museu Picasso de Barcelona i de la Fundació Joan Miró que tindrà lloc de manera simultània a les dues institucions, entre el 20 d’octubre de 2023 i el 25 de febrer de 2024. Joan Miró i Pablo Picasso, que van mantenir una estreta amistat durant més de cinquanta anys, van triar Barcelona per llegar-hi la seva obra en forma de centres d’art monogràfics. 

L’exposició s’organitza al voltant de sis grans eixos cronològics i temàtics i aplegarà un conjunt de més de 250 obres provinents de col·leccions públiques i privades d’arreu del món amb l’objectiu de mostrar, un al costat de l’altre, dos artistes que van transformar amb veu pròpia i una intensitat plàstica sense precedents l’art del segle XX. Des de la trobada el 1917 a Barcelona fins als darrers projectes monumentals, passant per l’episodi del Pavelló de la República Espanyola a París el 1937 o l’interès per la tècnica ancestral de la ceràmica, el visitant descobrirà també com aquests dos artistes i amics van compartir molts moments transcendents de les seves carreres. 

Miró-Picasso s’emmarca dins dels actes de la «Celebració Picasso 1973-2023», que comprèn un total de 50 exposicions dedicades a Picasso que tindran lloc arreu del món entre la tardor de 2022 i la primavera de 2024.

Museu Picasso

Address:
Carrer de Montcada, 15 - 23
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Museu Picasso
When
From 20/10/2023 to 25/02/2024

Website

Web venda d'entrades:
https://museupicassobcn.cat/

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year