‘Monet – The Immersive Experience’

Traductor de Google:

Reobertura de l'exposició, 1 de juliol
Aforament limitat a 30 persones per hora

High definition large-format projections fill the central area of the IDEAL digital arts centre in Poblenou, offering an impressive account of Monet’s own pictorial technique and the history of his most popular works.

The virtual reality zone allows visitors to stroll through the most important destinations from the painter’s life: from his childhood in Le Havre to his youth in Paris, stays in London, the Dutch refuge of Zaandam, family life in Argenteuil and his final stage in Giverny.

‘Monet – The Immersive Experience’ is a unique experience on a world scale, inviting visitors to become enveloped in the most extraordinary impressionist masterpieces.

Schedule

Others

Se celebra a:
Centre d'Arts Digitals l'Ideal.


Claude Monet (París, 1840 – Giverny, 1926) va ser un pioner en l'ús de la pinzellada lliure i l'autor del quadre "Impressió, sol naixent", que va servir per donar nom al moviment artístic conegut com impressionisme. L'exposició combina tecnologies d'última generació per descobrir com Monet, liderant tota una generació d'artistes, va saber observar i representar la realitat d'una manera revolucionària. Després de l'aparició de la fotografia, el repte dels artistes com Monet va ser pintar la realitat canviant, els instants fugissers, entenent l'art de la pintura com un acte espontani.

Projeccions de gran format en alta definició inundaran l'espai central de l'IDEAL explicant de manera sorprenent la particular tècnica pictòrica de Monet i la història de les seves obres més populars. Un homenatge al pintor que va canviar la història de l'art aprenent a capturar la bellesa d'allò efímer.

A la zona de realitat virtual, els visitants podran passejar-se pels destins més importants de la vida del pintor: des de la seva infantesa a Le Havre, la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam, la vida familiar a Argenteuil, fins a la seva última etapa a Giverny.

"Monet, l'experiència immersiva" és una proposta única a escala mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres mestres de l'impressionisme.

Centre d'Arts Digitals l'Ideal

Address:
C Doctor Trueta, 196*198
:
Sant Martí
Area:
El Poblenou
Post Code:
08005
City:
Barcelona
Where
Centre d'Arts Digitals l'Ideal
When
From 01/07/2020 to 13/09/2020.

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year