The enigmas and mysteries of Gaudí

Traductor de Google:

Nou accés: Pla de la Seu, 7

The exhibition ‘Walking with Gaudí’ offers a profile of Antoni Gaudí as you have never seen him before. The Gaudí Exhibition Center at the Museu Diocesà de Barcelona provides an insight into the world of Gaudí ,with original pieces and all manner of digital creations including augmented reality, apps for mobile devices and projections.

The exhibition is divided into 4 thematic areas. Namely, influences, the worlds of Gaudí, masterpieces and his legacy. An audio guide service is available to visitors, providing every detail.

Schedule


L´exposició mostra detalls de moltes de les seves obres més recognoscibles com la Colònia Güell, el Park Güell o la Sagrada Família, així com dels seus processos a l´hora de treballar i la seva particular manera de crear i fins i tot les singulars maquetes a través de les quals concebia les seves obres (maquetes estereoestàtiques ideades per visualitzar en tres dimensions, que van comportar nous descobriments en els àmbits de les formes i les estructures arquitectòniques).

Al final del recorregut es pot veure l´homenatge que van fer al geni artistes de la talla de Picasso, Miro i Dalí i rellevants arquitectes com Frank Lloyd Wright, Walter Gropius, la Bauhaus, Norman Foster, Jean Nouvel i Isozaki, entre molts d´altres. Aquests homenatges ens permeten descobrir la influència determinant que ha exercit el principal representant del modernisme català en l´art i en l´arquitectura moderna i contemporània.

Inclou l'audioguia, disponible en català, castellà, anglès, francès, italià i coreà. La durada de la visita és d'aproximadament una hora.

Museu Diocesà de Barcelona. The Gaudí Exhibition Center

Address:
Av Catedral, 4
:
Ciutat Vella
Area:
El Barri Gòtic
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Museu Diocesà de Barcelona. The Gaudí Exhibition Center
When
Ongoing event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year