‘Pericot: Art Expandit’

Traductor de Google:
Exposicions. Un homenatge ple d'optimisme a un dels artistes que cal reivindicar de la nostra contemporaneïtat.

L’IDEAL us convida a una nova exposició immersiva, aquesta vegada dedicada a Jordi Pericot , introductor i màxim exponent de l’art cinètic a Catalunya. L’art que planteja Pericot s’expandeix a altres realitats, proposa canvis i socialitza la creativitat. Molt abans que es popularitzés, Pericot va incloure la tecnologia i la informàtica en les nostres categories estètiques, avançant el que seria l’art cibernètic.

‘Pericot: Art Expandit’ és una exposició innovadora i, al mateix temps, un homenatge ple d’optimisme a un dels artistes que cal reivindicar de la nostra contemporaneïtat. La mostra compta amb una selecció inèdita d’obres originals de Pericot, juntament amb noves instal·lacions immersives i interactives creades per artistes digitals dialogant amb les seves creacions originals. L’experiència està disponible de 10 h a 18 h, i té una durada de seixanta minuts.

Schedule

Pericot: Art Expandit" és una exposició innovadora i, al mateix temps, un homenatge ple d'optimisme a un dels artistes que cal reivindicar de la nostra contemporaneïtat. La mostra compta amb una selecció inèdita d'obres originals de Pericot, juntament amb noves instal·lacions immersives i interactives creades per artistes digitals dialogant amb les seves creacions originals.

Centre d'Arts Digitals l'Ideal

Address:
Carrer del Doctor Trueta, 196*198
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Poblenou
City:
Barcelona
Where
Centre d'Arts Digitals l'Ideal
When
From 04/07/2022 to 04/09/2022

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year