ADI Awards 2024

Traductor de Google:

Innovation and design. The display makes the case of the object as a tool for knowledge and philosophy as an essential discipline for properly exercising design.

The exhibition for the ADI Awards 2024 brings together the short-listed and winning projects of the current edition, made up of objects designed in the last two years.

The exhibition consists of three areas that complement each other and which are based around the professional sphere, with the Delta Awards, recognising the work of designers and manufacturing companies; the academic sphere, where the ADI Medals recognise a selection of final projects from bachelor’s or master’s degrees by young students; and the cultural sphere, with the ADI Culture Awards promoting public recognition of projects that have helped to foster and update the social and conceptual development of industrial design.

The display is organised into a series of routes linking objects to concepts including: gesture and mediation, value and usefulness, identity, power, beauty, privilege, offer, vulnerability and hypocrisy.

Further information.

Schedule

Others

Occur on:
Disseny Hub Barcelona.
Organised by:
Associació Disseny Industrial.

Exposició que recull els productes seleccionats i guanyadors d’aquests guardons en l’edició actual, que integra objectes dissenyats durant els darrers dos anys. L’exposició contempla tres àmbits que es complementen, i que abasten el món professional, amb els Premis Delta, que distingeixen el treball de dissenyadors i empreses fabricants; el món acadèmic, on les Medalles ADI recolliran una selecció dels projectes de final de Grau o de Màster dels joves estudiants; i l’àmbit cultural, amb els Premis ADI Cultura, que promouen el reconeixement públic d’aquells projectes que han ajudat al foment i l’actualització social i conceptual del disseny industrial.

Amb l’objectiu de reivindicar l’objecte com a eina de coneixement i la filosofia com a disciplina imprescindible per al correcte exercici del disseny, la mostra s’organitza a partir d’una sèrie d’itineraris que vinculen els objectes a conceptes, entre els quals: gest i mediació, vàlua, utilitat, identitat, poder, bellesa, privilegi, oferiment, vulnerabilitat o hipocresia. D’aquesta manera l’exposició passa de ser un simple recull i mostra de productes com s’havia fet fins ara, a construir un nou relat a l’hora de visualitzar un discurs i una reflexió relativa als objectes que ens envolten cada dia.

L’objectiu de l’exposició és fer més inclusiu i obert el sentit dels Premis ADI que, de per sí, ja constitueixen un mapa de l’estat del disseny al nostre país, i mostrar als ciutadans la bona praxi de la professió i de la indústria a través de la materialització d’objectes que aporten valor a les persones, alhora que tenen cura de l’entorn.

Comissariat: Un comitè d’experts professionals en l’àmbit del disseny industrial és l’encarregat de fer la selecció de productes en les diferents categories que es poden veure a la exposició «Premis ADI 2024». D’entre tots els projectes presentats als premis se seleccionen aproximadament 150, i d’entre aquests, un jurat internacional n’escull els guanyadors.


Fotografia d'Anna Mas

Disseny Hub Barcelona

Address:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Disseny Hub Barcelona
When
From 31/05/2024 to 25/08/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year