Exposició 'Pure Gold. Reciclar! Revalorar!'

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
DHub Disseny Hub Barcelona.

Pure Gold. Reciclar! Revalorar! és una exposició de l’ ifa - Institut für Auslandsbeziehungen d'Alemanya-, amb la col·laboració del  Goethe-Institut i el suport del Disseny Hub Barcelona, que aborda la  reutilització de residus i la seva transformació en objectes de disseny a través de propostes artístiques. L'exposició es complementa amb una  plataforma virtual i amb tallers locals. Els pilars d'aquest projecte són l' ètica, la  responsabilitat, la  internacionalització i la  cocreació.

El Disseny Hub Barcelona presenta una selecció d’obres feta pel seu comissari,  Volker Albus, i l'amplia amb obres de reconegudes figures del disseny local. 

L’exposició ha comptat amb aportacions comissarials de diferents regions del món, des d’Europa fins Asia, passant per Àfrica o el Pròxim Orient, el que permet oferir un ampli ventall d’exemples de com  la reutilització és un sistema d’aportació de valor en la creació de nous objectes.

A més, del 7 al 10 de maig, el DHub acollirà un taller adreçat a la  comunitat local del disseny i la creació que vulgui mostrar el seu coneixement sobre la reutilització i la transformació de residus en objectes de disseny a través de la creació de vídeos en  stop-motion. Els resultats d'aquest taller es mostraran a la plataforma virtual de  Pure gold en forma de tutorials. Dirigiran els tallers  Axel KufusAnnika Unger i  Anja Lapatsch.

COMISSARI/A: Volker Albus

DHub Disseny Hub Barcelona

Address:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
DHub Disseny Hub Barcelona
When
From 25/04/2024 to 16/06/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year