“Tricicle Clic, gestures, humour, language”

Traductor de Google:
Exhibitions. The Palau Robert in Barcelona is holding an exhibition on the theatre group El Tricicle and its forty years of history.

El Tricicle provided joy, smiles and laughter on every stage on which they performed for forty years. Last year they said goodbye to their fans, drawing the curtain on their career with their last show, Hits . In all, they gave over 6,000 performances in over 400 theatres in twenty countries around the world. And the Palau Robert wanted to record this.

The venue is holding an exhibition dedicated entirely to this theatre group, recalling all the moments of the group's chaotic fun and sharing everything there is to know about El Tricicle’s history. The exhibition, which is curated by the architect Juli Capella, is held in six rooms containing both humorous documents and documents for reflection that will help the public learn more than ever about the group’s history.

Schedule

Others

Occur on:
Sala d'Exposicions.

Des de principis del mes de maig i fins a primers d’octubre, el Palau Robert de Barcelona serà el centre neuràlgic de l’humor intel·ligent made in Catalunya. Una gran exposició dedicada íntegrament a la companyia Tricicle i als seus quaranta anys d’activitat proporcionarà alegries, somriures i rialles al visitant, més necessaris que mai en temps de pandèmia, però també apunts d’informació, de reflexió i de coneixement entorn d’un dels principals grups de l’escena catalana i internacional contemporànies.

La mostra, comissariada per l’arquitecte Juli Capella, l’organitza el Palau Robert, adscrit a la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura i la col·laboració de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i la Societat General d’Autors - Fundació SGAE.

La companyia Tricicle es va fundar el 1979 a Barcelona. Des de llavors ha desenvolupat una intensa i qualificada carrera professional que es va perllongar fins a l’any 2020, quan els seus membres van decidir acomiadar-se del públic i donar per acabada la seva trajectòria com a grup. El seu últim espectacle,  Hits, recollia els principals esquetxos dels diferents espectacles que havien creat al llarg de la seva carrera, i es donaven unes “vacances indefinides” com a Tricicle. En tot i per tot, i parlant únicament de les obres teatrals, més de 6.000 representacions i més de 400 teatres visitats a 20 països d’arreu del món. Ara és, doncs, un bon moment per fer una revisió i balanç de la seva aportació al món escènic dins la cultura catalana, espanyola i internacional. I és, també, l’oportunitat de donar les gràcies a tan singular grup teatral per totes les meravelloses estones que ens ha brindat el seu enginy.


Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions

Address:
Pg Gràcia, 107
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions
When
From 04/05/2021 to 03/10/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year