Exposició 'Viladecans Cartells'

Traductor de Google:

Schedule

Des de finals dels anys seixanta, la trajectòria artística de Joan-Pere Viladecans ha estat vinculada als moviments socials i culturals de Catalunya. Ha fet més de cent cartells per a pel·lícules i obres de teatre, llibres i festivals de poesia, en favor de l’oficialitat del català i dels drets humans. Ha col·laborat amb entitats i associacions. Ha celebrat la continuïtat de projectes de país en el camp del coneixement, la comunicació i la cultura popular. Cada exposició de Viladecans ha estat acompanyada d’un cartell que és una obra única.

Aquesta exposició recull tots els cartells de Viladecans, els llibres d’artista i les col·laboracions editorials. Ens acosta el seu llenguatge simbòlic i poètic i en mostra l’evolució en diferents etapes. I, per damunt de tot, transmet un missatge desinhibit i estimulant sobre els valors col·lectius i el compromís amb la cultura.

“En definitiva, l’art en realitat no és altra cosa que animar en el seu sentit estricte, o sigui: donar vida. Amb perdó: més pedagogia i menys laments. Així doncs: el final de la cultura? Impossible, l’home i el seu existir són història, creació, imaginació... i cultura.”

Museu d'Història de Catalunya

Address:
Plaça de Pau Vila, 3
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
la Barceloneta
City:
Barcelona
Where
Museu d'Història de Catalunya
When
From 16/05/2024 to 01/09/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year