Festival Guitar BCN 2019: Concert "Nil Moliner"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.


Nil Moliner és l'artista revelació 2018 a Espanya. El seu primer EP al mercat llançat de forma independent ha tingut una gran acollida amb més de 7 milions d'plays i situant-se en el Top5 més venut a iTunes Espanya i aconseguint ser portada de playlists tan importants de Pop con Ñ a Spotify. Amb aquest impuls va arrencar la seva primera gira nacional i ara es disposa a acabar la segona etapa de la mateixa, per a un total de més de 20 dates. La primera part de la gira va aconseguir fer soldout en 9 de 10 ciutats les que va visitar.

A més el 2018 la seva cançó "Que ens segueixin les llums" va ser triada com una dels temes candidats a representar Espanya a Eurovisió, interpretada per Alfred García, finalista d'Operación Triunfo 2017. "Que ens segueixin les Llums" acaba de ser disc d'or amb més de 12 milions de reproduccions i és la cançó més popular del finalista d'OT.

Nil Moliner arrencarà la gira 2019 a Barcelona amb la banda completa en un concert en el qual presentarà les noves cançons que estaran incloses en el seu nou àlbum.

Barts, Barcelona on Stage

Address:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Barts, Barcelona on Stage
When
08/03/2019

Phone number

x:
933 197 570 (de 9:00 a 21:00 h, de dilluns a divendres)

Website

x:
www.barts.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year