Firefighters’ fun run

Traductor de Google:

Amb motiu de la celebració de les eleccions generals el proper 28 d'abril, la Cursa de Bombers de Barcelona s'ha aplaçat al proper 27 d'octubre.

The Cursa Bombers de Barcelona, or firefighters’ fun run, is a unique opportunity to run alongside the city’s firefighters, one of the bodies which the public holds dearest.

This is the 21st edition of the run, which was moved to October to avoid coinciding with the elections on 28 April.

The Cursa de Bombers is a big celebration of sport. Thousands of people have taken part in it over its twenty-year history.

The minimum age for people to take part is 16. Anyone under 18 (aged 16 or 17) will need authorisation from a parent or guardian.

Schedule

Others

Organitzat per:
Institut Barcelona Esports. I Bombers de Barcelona


La Cursa Bombers de Barcelona és la prova de 10 quilòmetres més popular de la ciutat. Els seus principals protagonistes, els bombers, són uns dels cossos més estimats per la ciutadania i córrer al seu costat és una oportunitat única.

Són milers i milers les persones que hi han participat durant els seus 20 anys d´història. La Cursa Bombers de Barcelona es caracteritza per ser una gran festa de l´esport, una jornada de running amb amics i amigues.

Reglament
La prova està oberta a tots els ciutadans. El mínim d'edat per participar a la prova és de 16 anys. Els menors de 18 anys (16-17 anys) hauran d'estar autoritzats pels tutors legals.

Distància: 10 km. Homologada per la RFEA.

Fira del corredor
La Fira del Corredor de la Cursa Bombers 2019 estarà ubicada al Mercat de la Sagrada Família. (c. Provença 479-461)
Tots els inscrits hauran de passar-hi per a recollir el seu dorsal. A més, també podran recollir la samarreta commemorativa de la prova i la bossa del corredor amb alguns obsequis de col·laboradors.

Recollida del dorsal, xip i samarreta
Per a recollir el material és obligatori la presentació del DNI o passaport juntament amb el mail de confirmació d'inscripció.
En cas de no poder-hi anar, una altra persona ho podrà fer en nom teu amb una fotocòpia del dni i el comprovant d'inscripció.
Podràs recollir-ho en l'horari que has seleccionat en el moment de fer la teva inscripció.

. Dijous 24 d'octubre de 15h a 20h (Novetat!)
. Divendres 25 d'octubre de 9 a 15h
. Divendres 25 d'octubre de 15h a 20h
. Dissabte 26 d'octubre de 9h a 15h
. Dissabte 26 d'octubre de 15h a 20h

En cap cas s'entregaran dorsals el mateix dia de la cursa.

Recorregut:
9:00h / Avinguda Marquès de l'Argentera.
Avinguda Marques de l´Argentera - Pla de Palau - Passeig Isabel II - Passeig Colom - Monument a Colom - Passeig Josep Carner - Avinguda del Paral·lel - Carrer Floridablanca - Carrer Urgell - Gran Via de les Corts Catalanes - Plaça Tetuan - Gran Via de les Corts Catalanes - Carrer de la Marina - Carrer Ausias Marc - Passeig de Sant Joan - Ronda Sant Pere - Plaça Urquinaona - Via Laietana - Plaça Antoni Lopez - Passeig Isabel II - Pla del Palau - Avinguda Marquès de l´Argentera (meta).

Recorregut per la ciutat

Address:
Av Marquès de l'Argentera, 6
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Recorregut per la ciutat
When
27/10/2019

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year