FLIC Festival

Traductor de Google:

The FLIC is a festival of experiences and literary creation which invites people to enjoy literature and the arts. The event promotes the relationship between the various arts with innovative and experimental formats, fostering interdisciplinary creation and literary enjoyment.

The festival programme is based around three different themes, offering something for all the family: performances (Mercat de les Flors), literary experiences (MNAC), Literary Creation Fair – Fliquets (Museu del Disseny), literary photograms (Filmoteca de Catalunya) and creation (MACBA).

See the programme here.
El FLIC és un festival d´experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L´objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

Ens apropa iniciatives internacionals a través del crossing art literari i posa especial atenció en incentivar l´acció literària en espais poc habituals, així com en fer-la arribar a públics amb risc d´exclusió social.

Es celebra a diverses ciutats de forma itinerant i té una programació per les famílies, un programa per a les escoles, per a joves creadors i una trobada professional.

El festival ha estat reconegut amb el segell de qualitat Europeu EFFE LABEL 2017-2018, que atorga l´EFA als Festivals que destaquen per la seva qualitat artística i que tenen un impacte significatiu, tant a nivell local, nacional com internacional.

Programa 2019

Museu del Disseny, MNAC, Mercat de les Flors, MACBA i Filmoteca de Catalunya

Address:
Pl Àngels, 1
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Museu del Disseny, MNAC, Mercat de les Flors, MACBA i Filmoteca de Catalunya
When
From 11/02/2019 to 23/03/2019.

More information

Video:
www.flicfestival.com

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year