43a Cursa El Corte Inglés. Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Traductor de Google:

Schedule

Others

Organised by:
El Corte Inglés, S.A..
With the collaboration:
Institut Barcelona Esports.

La 43a Cursa El Corte Inglés és una cursa que es fa a peu, oberta a tothom, que se celebrarà el diumenge 7 de maig de 2023.

LLes inscripcions ja estan obertes i pots fer-ho mitjançant la pàgina web de Xip Groc. Són totalment gratuïtes i hi ha dues formes per inscriure’s:

  • Amb xip groc propi: Cursa que puntua per a les proves de 10k de la ciutat i el circuit de les proves de Championchip. La cursa estarà limitada a 8.000 corredors. La sortida s’organitzarà per calaixos segons els temps acreditats pels atletes.
  • Sense xip en propietat: Amb un dorsal xip que permet conèixer el temps que es triga a fer els 10 quilòmetres.

Al mateix formulari d’inscripció s’ha de marcar el lloc, el dia i l’hora de la recollida del dorsal. Hi ha dos llocs de recollida possibles, a la planta 2 del Corte Inglés de Diagonal o a la planta 0 del Corte Inglés de Portal de l’Àngel. La recollida dels dorsals es farà des del dimecres 26 d’abril a a les 9.30 h del matí i fins al dissabte dia 6 de maig a les 21 h. Per tant, els participants tenen nou dies diferents per recollir el dorsal amb horari de matí i tarda. Les inscripcions s’acabaran el dia 30 d’abril a les 23:59 h.

Recorregut:

Sortida: Avinguda Diagonal 617

Itinerari: av. Diagonal – pl. Francesc Macià – av. Diagonal – pl. cinc d’Oros - pg. Gràcia – Aragó – Viladomat – Gran Via CC – Marina – Ausiàs Marc – Rda. Sant Pere – pl. Catalunya.

Arribada: pl. Catalunya, amb pg. Gràcia.

Diferents carrers de la ciutat

Address:
Pl Catalunya, 12
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Diferents carrers de la ciutat
When
07/05/2023

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year