"Grec'20" Festival de Barcelona: Dates de celebració

Traductor de Google:

Es mantenen les dates previstes, es farà exclusivament a la zona de Montjuïc, adaptant-se a les mesures sanitàries que s'estipulin per la COVID19

Others

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


El Grec Festival de Barcelona reforça el suport al teixit artístic barceloní i català amb una programació d'una vuitantena d'espectacles especialment centrada en la creació local, un caràcter inclusiu que es tradueix en un preu reduït, una aposta per nous formats i una localització centrada especialment en la muntanya de Montjuïc.

Al Grec podrem veure enguany una cinquantena de coproduccions del festival amb artistes i companyies locals, als quals s'afegiran una quinzena d'espectacles de la temporada actual que s'havien de representar aquests dies però que han hagut de ser cancel·lats a causa de la crisi de la covid-19. Completa la programació una quinzena més d'espectacles procedents de fora de Catalunya.

Els espectacles programats tindran, un preu únic de 15 € que quedaran reduïts a 5 € en el cas dels espectacles de caràcter familiar.

Quins espais acolliran les representacions quan es facin de manera física? Principalment, els escenaris públics que estan situats a la muntanya de Montjuïc.

Vist el caràcter excepcional de la crisi sanitària que vivim i l'aparició de propostes que exploren nous formats escènics, el Grec Festival de Barcelona oferirà també activitats i experiències escèniques en línia.

Si, de tota manera, algunes de les produccions previstes en el Grec no es poguessin representar durant el juliol o agost, s´integrarien en nou programa, De Grec a Grec, que permetria que es representessin posteriorment en teatres i festivals, sempre amb l'etiqueta del festival de Barcelona.

La programació d'espectacles i la venda d'entrades estarán disponibles al mes de juny.

Es recorda als espectadors i espectadores que el Nadal passat van comprar el Val regal 2020 del festival que podran optar per bescanviar el seu val per entrades, tal com estava previst, o bé per la devolució de l´import de la compra.
Aquests espectadors rebran pròximament un correu a l'adreça d'e-mail que van facilitar en el procés de compra, amb indicacions sobre com procedir en un o altre cas.

Montjuïc

Address:
Pg Santa Madrona, 38
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Montjuïc
When
Juliol i agost (dates aproximades)

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year