‘Polzet’ (Tom Thumb)

Traductor de Google:

A father and a son, a relationship defined by the abandonment of the protagonist and a clear parallel with the world portrayed by Perrault and the world today. These are the main ingredients in this play written by Iñaki Rikarte, translated into Catalan by Anna Manso and performed by Zum-Zum Teatre.

Jesús Agelet and Ramon Molins play a father and son able to make the youngest of children laugh and reach adults in a piece designed especially for parents with young children. Just like classic tales, this version of Perrault’s work brings us into contact with complex and fundamental themes in life, such as the relationship between good and evil, generosity, goodwill and abandonment.

Polzet is on at the Mercat de les Flors as part of the Grec festival.

Schedule

Others

Se celebra a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Nova versió d'una història clàssica per a nens i nenes sobre un nen remenut i els seus germans abandonats al bosc, especialment pensada per ser vista pels pares i mares i la canalla.

Diuen que els contes són una invenció humana pensada per fer dormir els menuts i despertar els adults que els escolten. I és cert que moltes històries de les que s'expliquen pensant a entretenir la canalla amaguen missatges importants sobre el món en el qual hauran de viure. Són missatges que, convertits en clàssics, salten de generació en generació oferint lliçons de vida sota la forma d'un divertiment. Alguns d'aquests contes van ser escrits fa molt de temps però encara conserven la capacitat de parlar-nos sobre temes que ens afecten. És el cas de Polzet, la història eterna del nen menut, maltractat i ignorat, que salva els seus germans d'una mort segura i, de passada, assegura l'economia domèstica per sempre més. La relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat i l'abandonament són temes que apareixen en aquesta història.

La companyia basca Teatro Paraíso la va dur a escena fa uns anys amb el títol de Pulgarcito, posant l'accent en l'abandonament del protagonista i establint clars paral·lelismes entre aquesta història i el món d'avui. Zum-Zum Teatre produeix la versió catalana d'aquest espectacle concebut a partir de la relació entre un pare i el seu fill i que, per tant, està especialment adreçada a pares i fills, mares i filles o les combinacions que vulgueu fer!

Una producció de Zum-Zum Teatre.

Autoria i direcció: Iñaki Rikarte Traducció: Anna Manso Interpretació: Jesús Agelet i Ramon Molins Composició musical: Iñaki Salvador Escenografia, vestuari i objectes: Ikerne Gimenez Disseny de la il·luminació: Esteban Salazar Direcció tècnica: Sergio Sisques Arranjaments del vestuari: Olga Cuito Adaptació de l'escenografia: Joan Pena Ajudantia de direcció: Tomás Fernández Administració: Pili Espada Coordinació i logística: Begonya Ferrer Producció executiva: Txell Burgues

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Address:
Lleida, 59
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
When
From 23/07/2019 to 24/07/2019.

Phone number

Telephone for event information:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telephone for event information:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year