‘Titus Andrònic’

Traductor de Google:

Ten years ago, a company was set up to put Shakespeare’s work within reach of all audiences. The company are marking their tenth anniversary with a double bill at the Grec 2019 offering a re-reading of the Bard’s works.

Parking Shakespeare delve into the world of Shakespearean tragedy with one of the author’s most violent and controversial creations, Titus Andrònic.

The work has been criticised rude structure and extremely bloody character, with some even doubting it was written by Shakespeare, yet it continues to be a highly intense and essential play.

This production, directed by Israel Solà, from La Calòrica, offers a re-reading of the play and places the accent on the nonsensical culture of vengeance, an inherent part of the society we live in.

Schedule

Others

Es venen les entrades a:
Teatre Grec. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute).


Ara fa deu anys del naixement d'una companyia que posa Shakespeare a l'abast de tots els públics. Celebren el seu aniversari portant a escena durant el Festival un programa doble que rellegeix les obres del bard.

El Teatre Grec, amb un aforament més reduït del que és habitual, esdevé un espai tan íntim com l´espiral dels til·lers del parc de l'Estació del Nord on la companyia Parking Shakespeare porta un decenni representant cada estiu a l'aire lliure obres del dramaturg anglès. Amb motiu del seu aniversari, aquest col·lectiu teatral convida directors i directores a posar en escena muntatges, alguns dels quals ja representats per la companyia i d'altres no. I és que, si fins ara el repertori de Parking Shakespeare apuntava a les comèdies shakespearianes, en aquesta nova etapa s'endinsen també en el món de la tragèdia. Ho fan amb una de les creacions més controvertides i violentes de l'autor, Titus Andrònic. L'obra ha estat criticada per la seva estructura grollera i el seu caràcter extremament sanguinari, i fins i tot hi ha qui ha posat en dubte que fos obra de Shakespeare, però segueix sent un títol tan intens com imprescindible. Ara, Israel Solà, director a la companyia teatral La Calòrica, ens proposa una nova lectura d'una obra que és pura desmesura, una relectura que posa l´accent en el despropòsit d'aquesta cultura de la venjança que sembla moure els personatges i que ja és part inherent de la societat en la qual vivim.

Una producció de Parking Shakespeare.

Amb la col·laboració del Grec 2019 Festival de Barcelona.

Autoria: William Shakespeare Traducció: Salvador Oliva Direcció, adaptació i dramatúrgia: Israel Solà Interpretació: Marçal Bayona, Ricard Boyle, Òscar Castellví, Mireia Cirera, Ester Cort, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Marc Joy, Georgina Latre, Eleazar Masdeu, Xavi Soler Producció i comunicació: Aina Puig Producció executiva: Aina Bujosa Direcció artística: Pep Garcia-Pascual

Teatre Grec

Address:
Pg Santa Madrona, 36
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Teatre Grec
When
31/07/2019

Phone number

Telephone for event information:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telephone for event information:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year