"Grec'19" Festival de Barcelona - Grec Montjuïc: Espectacle "YOUARENOWHERE" , d'Andrew Schneider & Co

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
Sala Hiroshima.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Sala Hiroshima. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


No us ho penseu ni un minut si busqueu un espectacle que us sorprengui perquè aquest creador escènic, un dels més interessants de l'escena novaiorquesa actual, tira de tecnologia per parlar-nos de ciència i universos paral·lels.

YOUARENOWHERE, del creador, performer i guanyador d'un premi Obie Andrew Schneider, és una meditació existencial cuinada a foc ràpid que fa servir la física, elements de la cultura pop i revelacions personals per analitzar temes que van de la mecànica quàntica i els universos paral·lels a connexions perdudes i fins i tot els passos de recuperació d'AA (Alcohòlics Anònims). Fent servir un conjunt de complexos efectes visuals i auditius per tal de produir un paisatge fluid i canviant de sobrecàrrega sensorial, YOUARENOWHERE transforma l'espai i el temps lineal per tal de curtcircuitar les nocions preconcebudes sobre nosaltres mateixos i sobre el que vol dir ser aquí i ara.

YOUARENOWHERE ha esgotat les localitats a sales de Nova York, Minneapolis, Ljubljana, Melbourne, París, Estrasburg, Douai-Arras, Tolosa, Londres i Praga durant els últims dos anys. L'espectacle s'ha vist en espais dedicats a l'avantguarda escènica tan destacats com EMPAC (Experimental Media and Performing Arts Center), el Wexner Center for the Arts de Columbia i l'On the Boards de Seattle.

YOUARENOWHERE va ser un encàrrec de Mass Live Arts and Performance Space 122 amb el suport de la Jerome Foundation, un guardó del National Endowment for the Arts – Art Works, i ha estat possible, en part, gràcies al New York State Council on the Arts amb el suport del Governador Andrew Cuomo i la New York State Legislature.

L'espectacle ha gaudit d'una residència Mass Live Arts, ha fet una residència AIRspace a l'Abrons Arts Center, i una tercera residència a The Bushwick Starr.

Youarenowhere va ser estrenada, en una copresentació de PS122 i The Invisible Dog Art Center com a part del PS122´s 2015 COIL Festival, entre els dies 8 i 17 de gener de 2015.

Creació: Andrew Schneider Amb: Alessandra Calabi, Peter Musante, Bobby McElver, Daniel Jackson, Christopher Heilman

Sala Hiroshima

Address:
C Vila i Vilà, 61*67
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Sala Hiroshima
When
From 23/07/2019 to 24/07/2019.

Phone number

Telephone for event information:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telephone for event information:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year