Third Economic Reactivation Conference Barcelona React 2023

Traductor de Google:

Experts, representatives from this sector and leading figures from home and abroad reflect on Barcelona’s projects and economic future.

By following the Barcelona Green Deal, we are creating a city that meets the challenges of the transition to a green and digital economy. With projects, initiatives, facilities and services located in all the city's districts.

The REACT Conference on Economic Reactivation is an invitation to everyone to think about and be part of this big adventure. Don’t think twice and sign up!

Programme*

*Simultaneous translation available (Catalan / Spanish / English) for sessions in the auditorium

Schedule

Others

Occur on:
Disseny Hub Barcelona.

Les Jornades de Reactivació Econòmica REACT són un espai de trobada dels sectors econòmics de Barcelona, persones expertes i líders locals, nacionals i internacionals per reflexionar sobre els projectes que la ciutat està desenvolupant i sobre el futur econòmic per a la dècada vinent, que l'Ajuntament de Barcelona organitza des del 2021.

La tercera edició de les jornades se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de març de 2023 al Disseny Hub de Barcelona. Les diferents sessions debatran sobre com els grans projectes i les accions que s’estan executant estan donant forma a la Barcelona que volem per al 2030: innovadora, sostenible i equitativa.

Seguint el full de ruta que és el Barcelona Green Deal, estem fent una ciutat adaptada als reptes de la transició econòmica verda i digital. Amb projectes, iniciatives, equipaments i serveis localitzats en tots els districtes. Les Jornades de Reactivació Econòmica REACT són una invitació a tothom a pensar i participar en aquesta gran aventura. A què esperes per apuntar-te?

Disseny Hub Barcelona

Address:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Disseny Hub Barcelona
When
From 28/03/2023 to 30/03/2023

Website

Web inscripcions:
https://www.barcelona.cat/react/ca

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year