‘Music: Response’ - The Chemical Brothers and Smith & Lyall

Traductor de Google:

A la sala THE CUBE (al soterrani de la Casa Batlló)

Immersive installation. An audiovisual experience featuring an exclusive soundtrack of music reproduced with 360º visuals.

Music: Response is the new immersive audiovisual installation at The Cube, located in the basement of Casa Batlló, which immerses us in the creative universe of The Chemical Brothers and Smith & Lyall.

The Grammy award-winning British duo The Chemical Brothers, formed by Tom Rowlands and Ed Simons, have revolutionised electronic music, taking their stunning live show to festivals and stadiums all around the world.

Adam Smith and Marcus Lyall, the Show Directors of The Chemical Brother’s legendary live shows, now present their stunning kaleidoscopic images.

Further information.

Schedule

Others

Occur on:
Casa Batlló.

La Casa Batlló i Sónar, dos de les institucions culturals més importants de Barcelona, s'uneixen per a oferir experiències innovadores de música i arts visuals de la mà d'artistes de renom internacional amb THE CUBE.

THE CUBE, un espai audiovisual líder en el món situat en el soterrani de l'emblemàtic edifici Gaudí de Barcelona, arrenca el 24 de maig amb l'estrena mundial de ‘Music: Response’, una emocionant instal·lació audiovisual amb música reelaborada de The Chemical Brothers i visuals de Smith & Lyall.

Amb THE CUBE, la Casa Batlló i Sónar ofereixen una nova narrativa per a les experiències audiovisuals, construïda amb píxels, àudio d'alta gamma i aportacions d'artistes, creadors i enginyers de primera fila. Més que un recinte és un llenç en blanc per a la creativitat que permet als participants transportar-se al cor de la música.

Arts visuals i música s'uneixen en aquesta col·laboració que combina el comissariat musical de Sónar i el museu viu de la Casa Batlló, un monument que en els últims anys ha arribat a un públic totalment nou gràcies a la seva aposta per la innovació i l'art digital. 

Aquesta obra d'art presenta personatges icònics i visuals abstractes realitzats en exclusiva per l'espai THE CUBE que juguen amb els sentiments de tensió i alliberament. Inspirada en la tradició del "Visual Music", ofereix una experiència visceral i sinestèsica que permet als visitants sentir el poder transformador i alliberador de la música.

Casa Batlló

Address:
Pg Gràcia, 43
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Casa Batlló
When
From 24/05/2024 to 31/07/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year