“Experience Montjuïc, the culture park”

Traductor de Google:
Culture. A weekend to rediscover Montjuïc with activities for all the family: open days, music, theatre, guided tours and more.

'Experience Montjuïc, the culture park', takes place on 16 and 17 October, a weekend of cultural and leisure activities for all the family. Over 20 facilities on Montjuïc will be joining forces to carry out their own activities as well as joint co-creation and collaboration initiatives and offer Barcelona’s residents a further opportunity to rediscover and reclaim the park.

The activities will combine guided and dramatised itineraries with open days and guided tours of the facilities, participatory interventions, music, dance and theatre

.

There will also be areas set aside for eating, drinking and resting

.

Schedule

Others

Occur on:
Parc de Montjuïc.

El cap de setmana del 16 i 17 d'octubre, tindrà lloc 'Viu Montjuïc, el parc de la cultura', un cap de setmana d'activitats culturals i de lleure per a tota la família. 22 equipaments de Montjuïc uniran forces per a dur a terme activitats pròpies i accions conjuntes en cocreació i col·laboració entre ells i oferir als barcelonins i barcelonines, una nova oportunitat per a redescobrir i fer-se seu el parc.

La iniciativa neix de la voluntat de coordinació dels diferents actors culturals de la muntanya i està coorganitzada, i finançada, pels propis equipaments, pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives, que a través de l’impost turístic pretén impulsar iniciatives per millorar el lleure i gaudir d’un espai públic verd i cultural de qualitat dirigit especialment als veïns i veïnes de Barcelona.

Les activitats combinaran itineraris guiats i teatralitzats amb jornades de portes obertes i visites guiades als equipaments, intervencions participatives, música, dansa i teatre. A més també hi haurà zones per menjar, beure i descansar.

L’objectiu principal de la proposta és posicionar el Parc de Montjuïc com un espai obert i accessible, amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania.

La iniciativa forma part del Pla d’Actuació del Parc Montjuïc 2019-2029, un pla municipal que busca visibilitzar l’activitat cultural del Parc, i pretén crear nous espais, usos compartits, i establir sinergies entre els equipaments, amb la voluntat de recuperar l’esperit de l’Exposició Universal del 1929.

Institucions promotores: Anella Olímpica – BSM, CaixaForum, Casa de la Premsa, Castell de Montjuïc, Cementiris de Barcelona, El Graner, Espai Bombers, Fundació Barcelona Olímpica, Fundació Joan Miró, Fundació Mies van der Rohe, Institut Botànic, Institut del Teatre, Jardí Botànic, Jardí Botànic Històric, Mercat de les Flors, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu Etnològic i de Cultures del Món, Museu Nacional d’Art de Catalunya, MUHBA Refugi 307, Poble Espanyol, Teatre Lliure i Teatro de los Sentidos.

Amb la coorganització de: Districte de Sants-Montjuïc, Institut de Cultura de Barcelona i Direcció de Turisme i Indústries Creatives.

Parc de Montjuïc

Address:
Pg Migdia, 147
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Parc de Montjuïc
When
From 16/10/2021 to 17/10/2021

More information

Web castellà:
https://www.barcelona.cat/es/que-hacer-en-bcn/parque-montjuic
Web anglesa:
https://www.barcelona.cat/en/what-to-do-in-bcn/montjuic-park

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year