Kinosaure

Traductor de Google:

Up until March the Cinemes Girona will be acting as a nest for the Kinosaure, a little animal bringing film stories to children and their families via an entertainment group headed by Fiona l’Aviadora.

The programme offers two screenings every Sunday (12 noon and 5 pm), with the filmic experience going beyond the projection hall and transforming the whole cinema into a place designed especially for young children, full of games, activities and films.

Up until 17 March, there’s a chance to see films such as La increïble història de la Pera Gegant, Petzi i la mar salada, El bosc de Haquivaqui and Laban i Labolina.

Schedule

Others

Se celebra a:
Cinemes Girona.


La segona edició de Kinosaure, la programació estable de cinema infantil en català dels Cinemes Girona, arriba carregada de sorpreses els mesos de desembre, gener, febrer i març!

Aquest projecte innovador converteix cada diumenge els Cinemes Girona en el cau del Kinosaure, un animaló que porta històries de cinema als nens i nenes i a les seves famílies a través d´un equip de dinamització encapçalat per Fiona l´aviadora.

Dues projeccions diàries (una a les 12.00 h i una altra a les 17.00 h) on l´experiència cinematogràfica va molt més enllà de la sala i esdevé activa i participativa: tot el cinema es transforma en un espai pensat especialment per a infants, ple de jocs, activitats participatives i pel·lícules.

A més, cada setmana hi haurà la oportunitat de participar en concursos a través de les xarxes socials per a guanyar fantàstic regals.

Cinemes Girona

Address:
C Girona, 175
:
Eixample
Area:
La Dreta de Eixample
Post Code:
08037
City:
Barcelona
Where
Cinemes Girona
When
From 16/12/2018 to 17/03/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year