“Christian Marclay. Compositions”

Traductor de Google:

Christian Marclay (1955) presents a selection of works focused on his sound compositions, ranging from graphic scripts to video installations, at MACBA.

Marclay is the author of an extensive corpus that explores the relationship between sound and vision, in particular the many ways in which sound can be manifested visually. The artist himself says: “Music passes through nearly everything I do”.

The exhibition will examine Marclay’s work through his dedication to composition, understood as arranging sound in time and space but also as a visual composition.

.

Schedule


Aquesta exposició ‒la primera en més d'una dècada que es dedica, dins l'Estat espanyol, a l'artista suís-americà Christian Marclay (n. 1955), actualment establert a Londres‒ presentarà una tria d'obres centrada en les seves composicions sòniques, des de partitures gràfiques fins a videoinstal·lacions. Marclay és autor d'un ampli corpus que explora la relació entre el so i la visió, en especial les múltiples maneres en què el so es pot manifestar visualment. Com ha dit el mateix artista, «la música travessa gairebé tot el que faig.»

L'exposició examinarà l'obra de Marclay a través de la seva dedicació a la composició, entesa com un ordenament de sons en el temps i l'espai, però també com a composició visual. Cadascuna de les obres exposades és un exemple de la manera en què Marclay aborda la creació d'una composició, i de com això es relaciona amb altres aspectes del seu treball com l'ús de les tècniques d'apropiació i muntatge, a més del seu compromís amb la performance i la seva tendència a buscar la participació i col·laboració del públic.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Address:
Pl Àngels, 1
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
When
From 12/04/2019 to 24/09/2019.

Website

Web:
www.macba.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year