‘Fica't al SAT!’

Traductor de Google:

The 16th edition of the Sant Andreu amateur performing arts festival, ‘Fica’t al SAT!’, sees the stage at the SAT! theatre offering ten musical shows, theatre and dance performances by amateur groups from all the neighbourhoods in the district.

The programme includes the comedy Adulterios, a play by Woody Allen performed by the Gats company (1 February); the comedy Mala llet, by the Teatre Tr@mpa company (8 March), and La Festa, a text by Lluïsa Cunillé offered by La Bombeta Companyia Teatral (4 April).

Dance will be represented by La caputxeta vermella i els set pecats capitals, by the Gemma-Dansa company (15 March); Arjé, by the El Magatzem company (29 March), and Water-fall, by Adri Mascort (2 May).

Schedule

Others

Se celebra a:
Sant Andreu Teatre.
Es venen les entrades a:
Sant Andreu Teatre. 1 h abans de l'espectaclePagament només en efectiu.
Organitzat per:
Sant Andreu Teatre.
Organitzat per:
Consell Municipal del Districte de Sant Andreu.


La mostra d´arts escèniques amateurs del Districte de Sant Andreu arrenca divendres 11 de gener a les 21h amb l´estrena del concert de DiverSongs, un concert de música a cappella de diversos temes de la mà de Petit Comitè, un grup de 7 vocalistes. De gener a maig, a l´escenari del SAT! hi passaran un total de 10 propostes musicals, teatrals i de dansa dels grups amateurs de tots els barris del Districte de Sant Andreu que donen testimoni del ric teixit associatiu i cultural del Districte. D´aquesta manera, els grups amateurs disposen d´un escenari professional on poder mostrar els seus treballs al públic.

El dijous 17 de gener la mostra continua amb Perforant, performant...el meu món!, una performance poètica de la companyia Amanida Teatre. L´1 de febrer la Cia. Gats interpretarà la comèdia Adulterios, una obra de Woody Allen; l´1 de març serà el torn de la companyia La Matraka amb la comèdia dramàtica Revisió anual; el 8 de març, la companyia Teatre Trampa estrenarà la comèdia Mala llet; el 4 d´abril serà el tron de La Bombeta Companyia Teatral amb l´estrena de La Festa, un text de Lluïsa Cunillé, i el 3 de maig Teatre Naia clausurarà la mostra amb l´estrena del drama Desclassificats.

Pel que fa a la dansa, en aquesta ocasió la mostra compta amb tres propostes: l´estrena de La caputxeta vermella i els set pecats capitals, de la Cia. Gemma-Dansa el dia 15 de març; Arjé de Cia. El Magatzem el divendres 29 de març, i Water-fall, d´Adri Mascort el dijous dia 2 de maig.

La mostra comptarà amb 6 membres del jurat que atorgaran el 1r i 2n premi al millor espectacle i el premi especial del jurat. En aquesta edició els membres del jurat de Fica´t al SAT! seran Cristina Lanau, Representant del Districte de Sant Andreu, Montserrat Bonet, Professora i directora de teatre, Yolanda Díaz, actriu, Brisa Ronda, actriu, Carles Cuní, Representant de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i Carme Abril, també actriu.

Programa:
- Dv. 11 de gener, 21h
DiverSongs
CIA. PETIT COMITÈ

- Dj. 17 de gener, 21h
Perforant, performant, perfeccionant... el meu món!
CIA. AMANIDA TEATRE

- Dv. 1 de febrer, 21h
Adulterios
CIA. GATS

- Dv. 1 de març, 21h
Revisió anual
CIA. LA MATRAKA

- Dv. 8 de març, 21h
Mala llet
CIA. TEATRE TR@MPA

- Dv. 15 de març, 21h
La caputxeta vermella i els set pecats capitals
CIA. GEMMA-DANSA

- Dv. 29 de març, 21h
Arjé
CIA. EL MAGATZEM

- Dj. 4 d´abril, 21h
La festa
LA BOMBETA COMPANYIA TEATRAL

- Dj. 2 de maig, 21h
Water-fall
CIA. ADRI MASCORT

- Dv. 3 de maig, 21h
Desclassificats
CIA. TEATRE NAIA

Sant Andreu Teatre

Address:
C Neopàtria, 54
:
Sant Andreu
Area:
Sant Andreu
Post Code:
08030
City:
Barcelona
Where
Sant Andreu Teatre
When
From 11/01/2019 to 03/05/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year