‘Dinners with Stars’ at the Fabra Observatory

Traductor de Google:

The ‘Dinners with Stars’ activity at the Fabra Observatory combines scientific dissemination, stargazing and evocative gastronomy. The suppers are outdoors, at one of the city’s most privileged viewing points.

The evening starts with supper, with menus influenced by astronomy and served on the terrace at 9 pm.

After the meal there’s a science talk lasting around half an hour and a chance for the audience to ask questions, followed by a visit to the museum, the noucentista room and the telescope, as well as the room inside the main dome, which still contains its original elements.

From the dome visitors can observe distant constellations, stars and a large part of the solar system using the telescope made in 1904, one of the biggest and oldest still in use in Europe.

Schedule

Others

Se celebra a:
Observatori Fabra.


L'activitat té lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu i combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. Els sopars tenen lloc a l'aire lliure, en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

S'inicia la vetllada amb el sopar, amb una imaginativa i deliciosa proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa a les 21.00h.

Despés del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb possibilitat que el públic faci preguntes.

A continuació es visita el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.


20:30h
Registre d'entrada i benvinguda amb copa de cava, cervesa o suc.

21:00h
Sopar a la terrassa mirador

22:30h
Conferència científica

22:55h
Visita guiada i observació a través del telescopi

23:59h
Finalització de la vetllada a l'observatori Fabra

Calendari de conferències i observacions de 2019: Programa

Observatori Fabra

Address:
Ctra Observatori Fabra, 27
:
Sarrià-Sant Gervasi
Area:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Post Code:
08035
City:
Barcelona
Where
Observatori Fabra
When
From 07/06/2019 to 06/10/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year