‘El funeral’

Traductor de Google:

Lucrecia Conti, Spain’s most important film, theatre and TV actress, has died. We attend the grand wake organised in her honour by the Ministry of Culture, in a theatre so that the general public can bid farewell to their revered star.

Everything changes when those attending get shut in the theatre as Lucrecia’s ghost turns up to say goodbye.

Nothing like this has ever happened, and Lucrecia makes the most of the moment when she’s finally getting attention to solve all her professional and personal problems: from accepting a role as a dead person in a TV series to allowing them to make a wax sculpture of her for the Wax Museum in Madrid and telling one of her granddaughters if she can go partying with a boy they all see a certain family resemblance in.

The show, even after life, must go on.

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Borràs.
Es venen les entrades a:
Teatre Borràs.


Lucrecia Conti, l'actriu més important de el cinema, el teatre i la televisió d'Espanya, ha mort. Assistim a el gran vetlla que el Ministeri de Cultura ha organitzat en el seu honor en un teatre perquè el públic pugui acomiadar-se de la seva admirada estrella. Els seus nétes Ainhoa ​​i Mayte posen ordre perquè les mostres d'afectes són immenses. També apareix Miquel, un cosí llunyà el parentiu real és desconegut.

Tot canvia quan els assistents queden tancats al teatre perquè el fantasma de Lucrecia s'apareix per acomiadar-se de res.

Ningú dóna crèdit al que succeeix. El fantasma ha assumptes per resoldre fins i tot amb el seu propi representant, Alberto Luján, que tracta de contenir com pot a la premsa que s'amuntega fora. La notícia està apareixent en tots els mitjans de comunicació, i tots els programes de televisió estan enviant unitats mòbils a el teatre per connectar en directe amb Lucrecia ... o el que queda d'ella.

No hi ha precedents d'una cosa així i Lucrecia va aprofitar a l'màxim aquest moment en què per fi se li presta l'atenció que mereix per solucionar, viva o morta, tots els seus problemes professionals i personals: des acceptar una sèrie de televisió en la qual fa de morta (sic), deixar que li facin un ninot de cera per al Museu de Ídem de Madrid o dir-li a una de les seves nétes si pot ennoviarse amb un noi a què tots el veuen certa semblança familiar ...

Tot això mentre està pendent que el públic no passi gana en aquest estoneta de "tancament" i oferint-los un meravellós show.

Perquè l'espectacle, fins i tot després de la vida sempre ha de continuar.

Teatre Borràs

Address:
Pl Urquinaona, 9
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08010
City:
Barcelona
Where
Teatre Borràs
When
From 12/02/2020 to 08/03/2020.

Phone number

x:
902 400 222

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year