‘El pare de la núvia… i potser del nuvi!’

Traductor de Google:

Espectacle prorrogat

Francesc Ramon Pujols-Pinyol, master biscuit-maker and creator of the brand Galetes Pujols-Pinyol, has something to celebrate. His only daughter Meritxell is about to marry Bernat, a sound young fellow and the apple in Francesc’s eye. The ideal son-in-law.

Carried away by emotion, Francesc Ramon has organised the wedding of the century. But things take an unexpected twist the day before the wedding when Francesc Ramon discovers that the mother of his future son-in-law was a former lover of his and that she gave birth to Bernat nine months after the last time he was unfaithful.

What if the bride and groom are also brother and sister?

El pare de la núvia… i potser del nuvi! is a comedy by Joel Joan and Hector Claramunt, directed by Joel Joan and performed by Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals and Sergi Vallés.

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Condal.


En Francesc-Ramon Pujols-Pinyol, mestre galater i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, és a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.
Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el "bodorrio" del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, ha contractat al Circ Cric per a la canalla, l'Orquestra Simfònica del Vallès i fins i tot els del Piromusical de la Mercè. Però tot agafa un gir imprevist quan un dia abans de la boda, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat... El pitjor malson del Francesc Ramon és apunt de fer-se realitat: i si els nuvis resulta que també són germans?

De: Joel Joan i Hèctor Claramunt
Direcció: Joel Joan
Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallés
Escenografia: Marc Salicrú
Vestuari: Ariadna Julià
Il·luminació: Ignasi Camprodon
Ajudant de direcció: Marcel Solè

Teatre Condal

Address:
Av Paral.lel, 91
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Teatre Condal
When
From 12/10/2019 to 18/04/2020.

Phone number

Telephone for event information:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telephone for event information:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year