‘Jerusalem’

Traductor de Google:

Decadent, abandoned, pathetic, yet also courageous and fun. That’s the protagonist of Jez Butterworth’s highly successful Jerusalem.

It’s St. George’s Day, the patron saint of England, and at a local county show, Johnny ‘Rooster’ Byron surfaces from the caravan that he calls home. The local authorities want to evict him to build on the site, a local thug wants to give him a good kicking, his friends want him to hang out with them and his son wants to spend the day with him at the fair.

Is he the most despised man in the village? Maybe, but he’s also the most loved. Something of a modern-day Falstaff, a character who constantly alludes to an idealised medieval England while he drinks, takes drugs and eludes the authorities who are after him.

The work portrays a Great Britain losing touch with its roots, a rural world enslaved by its own myths and which obliterates the idealised visions of old Albion.

Directed by Julio Manrique and starring Pere Arquillué.

Schedule

Others

Es venen les entrades a:
Teatre Romea.
Se celebra a:
Teatre Romea.


Després del seu èxit al Festival GREC, l'espectacle Jerusalem, protagonitzat per Pere Arquillué i dirigit per Julio Manrique, arriba al Teatre Romea.

Un text extremament original i singular que parteix de les essències de la vella Anglaterra per reflexionar sobre la fi de les utopies.

El muntatge s'inspira en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916. Extremament popular al país, el tema ha estat proposat fins i tot com a himne nacional anglès.

És també el retrat d'una Gran Bretanya que perd el contacte amb les arrels, l'estampa d'un món rural esclau dels seus propis mites que, en fer paleses les seves realitats més ombrívoles, fa miques les visions idealitzades de la vella Albió.

Una producció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Centro Dramático Nacional i el Teatre Romea.

Decadent, abandonat, patètic, però també valent i divertit... Així és l'antiheroi que protagonitza aquesta peça, tan aplaudida al West End com a Broadway. És el dia de Sant Jordi, patró d'Anglaterra, i en una localitat rural que aquell dia acull la fira del comtat, Johnny "el Gall" Byron surt del remolc on viu. Les autoritats el volen desnonar per poder construir al solar que ocupa i un pinxo li vol clavar una pallissa... És l'home més odiat del poble? Potser, però també és el més estimat: els amics volen que surti amb ells de festa i el seu fill el reclama perquè passin junts el dia visitant la fira... És una mena de Falstaff del nostre temps, un personatge modern però que al·ludeix constantment a una Anglaterra medieval idealitzada mentre beu, consumeix drogues o eludeix les autoritats que el persegueixen...

Teatre Romea

Address:
C Hospital, 51
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Teatre Romea
When
From 14/11/2019 to 06/01/2020.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year