‘La clemenza di Tito’

Traductor de Google:

Event Suspended

In 1791, while Mozart was composing The Magic Flute, he was commissioned to write an opera to celebrate the coronation of the new King of Bohemia, Leopold II. Premiered in Prague, Mozart’s last opera revisits revisits the opera seria genre with a drama set in Rome in the first century AD.

The complex relationship between Vitellia and Sesto, where passion and hatred mingle, forms part of a plot based around the figure of Emperor Tito. La clemenza di Tito sees Mozart abide by the conventions of opera seria, while adding something new to regenerate the genre.

The show, with its cast of Mozart specialists, brings the great stage director David McVicar back to the Liceu.

Schedule

Others

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Es venen les entrades a:
Gran Teatre del Liceu.


L´última òpera de Wolfgang Amadeus Mozart, La clemenza di Tito, arriba a l´escenari del Gran Teatre del Liceu amb una producció teatral i monumental del reconegut director David McVicar creada pel Festival d´Art Lyrique d´Aix-en-Provence. El mestre Philippe Auguin dirigirà tres repartiments de luxe que juntament amb l´Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu s´alternaran en dus franges de funcions els mesos de febrer (dies 19, 20, 22, 23, 25 i 27) i abril (17, 26, 28 i 29). Algunes de les millors veus mozartianes es posaran en la pell de Tito Vespasiano (Paolo Fanale i Dovlet Nurgeldiyev), Vitellia (Myrtò Papatanasiu, Vanessa Goikoetxea i Carmela Remigio), Servilia (Anne-Catherine Gillet i Sara Blanch) i Sesto (Stéphanie d´Oustrac i Maite Beaumont) entre d´altres.

El 1791, i en plena composició de La flauta màgica, Mozart va rebre l'encàrrec d'escriure una òpera que festegés la coronació de Leopold II com a rei de Bohèmia. Estrenada a Praga, l'última òpera del catàleg mozartià és una revisitació del gènere seriós, en el context d'un drama ambientat a la Roma del segle i dC.

La passió amorosa i els odis marquen la complexa relació entre Vitellia i Sesto, amb la figura central de l'emperador Tito com a vèrtex de la trama. Per tot plegat, Mozart es rendeix a les convencions de l'òpera seriosa però amb aires nous i amb voluntat regeneradora del gènere.

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
From 19/02/2020 to 29/04/2020.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year