‘La plaça del Diamant’

Traductor de Google:

La plaça del Diamant is the story of Natàlia, known as la Colometa or the pigeon girl (initially the title of the novel), a woman living through the cruel period of the Spanish Civil War.

Stuck in an unhappy marriage with a selfish man, Natàlia renounces her own identity, letting her husband be the centre of things and accepting the conventionalisms of an era which relegated women to a secondary role.

Natàlia uncomplainingly accepts everything that her life and her husband Quimet impose on her. She even ends up accepting her partner changing her name to Colometa. Like many women in that period, she sees her loved ones leave and die, she goes hungry and faces real difficulties in bringing up her children.

The novel is also a chronicle of post-war Barcelona and how the period shaped the lives of the people of Barcelona.

Schedule

Others

Es venen les entrades a:
Teatre Victòria.
Se celebra a:
Teatre Victòria.


Paco Mir i Cia. Eòlia presenta una adaptació de l'obra de la Mercè Rodoreda des d'una mirada contemporània de l'obra.

Amb el rerefons de l'arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, que inicialment s'anomenava Colometa, se centra en el personatge de la Natàlia, la Colometa, una dona jove que en representa moltes d'altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. Na Natàlia accepta sense rondinar tot allò que la vida, i el seu marit Quimet, li imposen. Arriba a acceptar que li canviï el nom pel de Colometa. Com moltes dones de l'època, veurà anar-se'n i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills.
Enfonsada en un matrimoni que no li proporciona felicitat i unida a un home egoista, la Natàlia renuncia a la seva pròpia identitat cedint tot el protagonisme al seu marit, acceptant els convencionalismes d'una època que deixava la dona en un segon pla. Al llarg del text, el lector va descobrint la resignació d'aquesta dona davant la realitat que li ha tocat viure.
La novel·la és també una crònica ideal de la Barcelona de postguerra i de com va marcar aquest període històric la vida dels barcelonins.

Teatre Victòria

Address:
Av Paral.lel, 65*67
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Teatre Victòria
When
From 08/01/2019 to 07/03/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year