‘La plaça del Diamant’

Traductor de Google:

Following a successful season at the Teatre Victòria, the director and playwright Paco Mir and the Companyia Eòlia return to the Teatre Poliorama with the work by Mercè Rodoreda.

Set in the time of the republic and the Spanish Civil War, this is the story of Natàlia, known as La Colometa, or pigeon girl, a young woman bogged down in an unhappy marriage to a selfish man and who has to renounce her own identity and accept the conventionalities of an era which pushed women to the rear.

Like many women from that period, Natàlia sees her loved ones leave and die, goes hungry and struggles to bring up her children.

La plaça del Diamant is also a chronicle of post-war Barcelona and how the period left its mark on the lives of people in Barcelona.

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Poliorama.


De la mà del director i dramaturg Paco Mir, la Companyia Eòlia torna al Teatre Poliorama, amb l'obra clàssica de Mercè Rodoreda, després d'una temporada d'èxit al Teatre Victòria.

Amb el rerefons de l'arribada de la República i de la guerra civil, aquesta novel·la, que inicialment s'anomenava Colometa, se centra en el personatge de la Natàlia, la Colometa, una dona jove que en representa moltes d'altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. Na Natàlia accepta sense rondinar tot allò que la vida, i el seu marit Quimet, li imposen. Arriba a acceptar que li canviï el nom pel de Colometa. Com moltes dones de l'època, veurà anar-se'n i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills.
Enfonsada en un matrimoni que no li proporciona felicitat i unida a un home egoista, la Natàlia renuncia a la seva pròpia identitat cedint tot el protagonisme al seu marit, acceptant els convencionalismes d'una època que deixava la dona en un segon pla. Al llarg del text, el lector va descobrint la resignació d'aquesta dona davant la realitat que li ha tocat viure.
La novel·la és també una crònica ideal de la Barcelona de postguerra i de com va marcar aquest període històric la vida dels barcelonins.

Teatre Poliorama

Address:
La Rambla, 115
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Teatre Poliorama
When
From 02/10/2019 to 03/11/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year